Migle3 parašė:
Ar jusu vaikuciai barskindami zaisliukus saves nemusa? Manasis, kai isigazuoja tik prisimerkia ir guledamas zaisliuka aukstyn zemyn pataikydamas i kojyte. Kartais b…
Musa musa, ir sunus musdavo save...praeis!
Migle3 parašė:
Ar jusu vaikuciai barskindami zaisliukus saves nemusa? Manasis, kai isigazuoja tik prisimerkia ir guledamas zaisliuka aukstyn zemyn pataikydamas i kojyte. Kartais b…
Musa musa, ir sunus musdavo save...praeis!
MondaB parašė:
Tikrai drąsiai galit leisti pastovėti, paspyruokliuoti. Su saiku, po nedaug manoji taip pat stovi. O jei pastatau ant žemes, tai tuoj pat prisistato ir šuo, o tada …
Oi maniske irgi tik suni arba kate pamato ir viskas, laimes pilnos kelnes! Dabar kai ant grindu sliauzioja, tai daznai kompanijos sulaukia
Oi musiskis dar ir kaip save musdavo! Jam zaisliuko net nereikejo, visalaik rankas makaluodavo ir kojytes apsidauzydavo pats.. bet as kazkaip nesijaudinu nes jis pas mane itin arsus ir emocingas, tai kuo labiau susijaudina ar isizaidzia, tuo stipriau duodasi. Dabar jau maziau musa, nes suprato, kad cia jo kojytes ir kad skauda
Va cia yra autizmo pozymiai: www.helpguide.org/articles/autism/autism-symptoms-and-early-signs.htm
vooveriukas parašė:
Va cia yra autizmo pozymiai: www.helpguide.org/articles/autism/autism-symptoms-and-early-signs.htm
Geras beibis Nu mano vyresnėlis tai tikrai tada neturi autizmo
O va šitas mažiukas tikrai toks geras, ramus, tykus vaikelis, net sesutės stebėjosi, guli sau tykiai kamputyje, caculka mano
Nesutinku del isreiktos nuomones del sirgimu Is pacios augimo galiu pasakyti, kad tas kuris vaikysteje daug serga, paskui tiesiog isauga ir viskas buna ok
O tie kur neserga, tikrai veliau nepradeda sirgt, o buna stiprus realiai visa gyvenima. As niekada nesirgdavau sake mama, tiesiog buvau stiprus vaikas. O mano kai neserga, as tik tyliai dziaugiuosi... ir net nenoriu pagalvoti, kad kazkoks meningkokas gresia....... :shock
O krize 7 meneisu matau cia pas daug ka. Mes irgi tame tarpe. Verkia del menkiausio menkniekio. Paleisk is ranku- rekia, pasodink ne tai, rekia. Palik viena kambaryje lovyteje- rekia. Guldomes valgyt i lova- apsiverkia. Vaziuojam , idedam i autokedute- isterija....
ziauriai pavargau. cia dantys ar kas... O naktim tai jau nekalbu. jau virs 2 menesiu kaip nemiegu normaliai. 2-3 pasikelimai ir daaaug pieno jai reik.
Tai va, taip ir gyvenam.
Kas sergat, nenusiminkit, praeis anksciau ar veliau. priimkit kaip issuki, kuris jus ik susiprink kitiems gyvenimo vargams
Ametistaa parašė:
Manoji kartais sau uztaikoir i kojas ir i kakta ir dar kur tik papuola
nemanau kad cia blogai.. juk judesiai dar nekordinuoti tai kai duksta visko juk gali b…
karinaite_ parašė:
Musa musa, ir sunus musdavo save...praeis!![]()
vooveriukas parašė:
Oi musiskis dar ir kaip save musdavo! Jam zaisliuko net nereikejo, visalaik rankas makaluodavo ir kojytes apsidauzydavo pats.. bet as kazkaip nesijaudinu nes jis pa…
Aciu, nuraminot man baisiausia nerima kelia tas jo musimas rankytem (be zaisliuko) i kojytes. Dabar dar ir sau papesa uz plauku
na bet jei ir kitu mamyciu vaikiukai save paskriaudzia, tai gal tada nera ko nerimaut
Migle3 parašė:
Aciu, nuraminotman baisiausia nerima kelia tas jo musimas rankytem (be zaisliuko) i kojytes. Dabar dar ir sau papesa uz plauku
na bet jei ir kitu mamyciu va…
O taip, su rankyte dabar musa per stala, per savo slaunyte, per mano ranka ir t.t. Papesa man palukus, teciui, sau suniui
vsikas gerai, visi vaikiukai taip daro, as skaiciau kad cia tiesiog ziuri veiksmus ir atoveiksmius, ta pati veiksma kartoja, kad suprastu. paskui ir siaip linksma
Laura193 parašė:
O as sia nakti stebejau laikrodi kas kiek laiko keliasi.. i valanda bent karta arba du kartus atsikelia... ir ne taip kad seip prabunda o pradeda rekti, tada atsike…
Ogo, linksmybės...
Mes kaip paskutiniai, tai visada jūs čia pirmos apšnekat, o po to ir mums ateina Tai db taip išeina, kad baigsis mums ligos ir ateis ta krizė