2015.11.26 17:17 (prieš 5 m.)
Laurita31 parašė:
Ropot pradejo 8men2sav kalba : mame,baba,boba,kole,ava ...na ir daugiau visokiu zodziu skiemenu (man nesuprantamu)
ploja katutes ,paprasau paploti paploja praded…
Mokinu ladutes ploti nuo puses metu, bet nieko. Nors pastaruoju metu pradėjo mosikuoti abiem rankytem, bet dar neploja
mokinu, daug užsiemu, bet kažkaip jis nesusikaupia, jam gulėti ar sedėti yra kančia, nori lekti visur, vaikšto jau palei sienas atsirėmęs, tai su juo pažaisti gaunu, kai pavalgo ir pririštas kėdutėje sėdi. Kitu atveju, jam neįdomu... Aš tikiuosi, kad kai jau mokės vaikščioti, ir nebestebins taip viskas aplinkui, pradės domėtis ir kalba
ernesta.b parašė:
Maniske mazai skiemenuoja, bet kitokiu garsu labai daug, daug sypsosi, bet juokiasi tik jau kada jai laabai juokinga buna, reik labai stengtis isgauti ta jos krizen…
Gruodžio 6 dieną bus 9 mėnesiai
vitalijavitalija1 parašė:
O jūs su vaikais kalbate jų kalba mū mū, katee,au au,iga ga, caca? Ar taisyklingai kaip yra šuo,katė,arklys..na tikriausiai supratot apie ką aš.su draugėmis diskut…
Aš kaip ir dauguma sakau katytė sako miau ir t.t. Tariu aiškiai, nešvebeldžiuojant, kaip ir su kitais šneku. Nors kartais taip norisi meiliau pasakyti