Mes gavom indėlį vaiko vardu. Iki 18m vis pildys krikšto tėvai pagal galimybes į metus kartą

giedrescrafts parašė:
pas mus bus tik 5 vaikai 3-12 metu tai kai as pati moku popsiukus issikepti tai apie 40 ju darysiu du tokius indelius arba tris irgi pirkau Ikea.as pagal savo vaiku…
o pagal koki recepta jus kepat?
Mes gavom is krikstu mamos lavinama suniuka,pati uzsiprasiau:-)krikstu tetis padovanojo gintarinius karoliukus,ir auksinius auskarus drugelius:-)as minejau kad noriu praktisku dovanu.Sauksteliai,kryzeliai...ne man,pati nedovanociau,ir nenoreciau gauti:-)karoliukai lb faini smulkuciai,uzdejom iskarto,graziai atrodo;-)
erikoncija KLP parašė:
kas daret profesiju korteles, i ka jas susidesit? ar daretes kokias nors dezutes joms?
As pasidariau kiekvienam po vokeli, i kuriuos sudesim profesiju spejimo, pasizadejimu korteles.
simi parašė:
Ar kas nors dar dovanoja vyno ar kt buteli su nurodymu saugoti iki vaiko vestuviu, 18 gimtadienio ir pan. Kokia jusu nuomone apie tai?
Mn asmeniskai atrodo smagi ideja mes niekad nedovanojom ir nemanau kad patys gausim
bet nepriestarauciau tokiai dovabai
eimiki parašė:
As pasidariau kiekvienam po vokeli, i kuriuos sudesim profesiju spejimo, pasizadejimu korteles.
Mano vyras vis dar turi du butelius. Vienas nuo tevu, kitas nuo kriksto tevu. Gal ir idomu, tik kiek skaitau sia tema nelabai, kas ta gal daro, gal cia jau atgyvena?
nustebinta parašė:
merginos, kurios busite kriksto mamos, arba mamytes, kuriu sventes jau praejo- ka dovanosite savo krikstavaikiams, arba ka gavo dovanu jusu vaikai nuo kriksto mamos…
Musu krikstynos buvo savaitgali. Gavom dovanu piesimo lenta,dviguba palapine su tuneliu, pinigeliu ir keturrati dideli.
simi parašė:
Mano vyras vis dar turi du butelius. Vienas nuo tevu, kitas nuo kriksto tevu. Gal ir idomu, tik kiek skaitau sia tema nelabai, kas ta gal daro, gal cia jau atgyvena…
Man rodos mes gausim toki butelaiti is kriksto tecio