2017.05.09 20:46 (prieš 3 m.)
sveikos,
Pas mano vaikus irgi dantu netruksta - berniukas paskutine ilti brandina, o mergyte jau paskutinius kruminius augina (abu virsutinius kol kas) tai irgi visko buna
To pasekoje ir naktis nakciai nelygi - jeigu ne dantys, ismiega pilnai nakti be jokiu problemu. Ju rezimas yra toks: 7 kyla, 8 pusryciai, 10.30 vel kazka valgom (dabar eskeprimentuoju ir duodu pietus nes po miego nevalgo berniukas, tai bandau derintis), 12 pietu miegas iki 13.30-14, apie15h kazka valgom (jeigu bus rimtas maistas kaip minejau biciukas nevalgys, mesos apskritai abu nevalgo jau kuris laikas jokiam pavidale praktiskai, darzoves tik pasleptos valgomos, kitaip niekaip) 17.30 jau valgom vakariene nes buna jau alkani ir 19.30 i lovas. Uzmiega patys savo kambaryje jau normaliose vaikiskose lovytese. Mano cukraus ragave zinoma yra, bet as saldumynu dar specialiai nesu davusi, tai nei sokolado ar guminuku ar dar ko pan. nera ragave
musu visi saldumynai yra vaisiai ir uogos ka gauna kasdien, visa kita yra darzoves, blynai, apkepai ir t.t pieno produktu mazai megsta kazkaip tai itin daug ju negauna. Mesa kol kas tabu, zuvis valgoma dar
Mano mergyte irgi megsta pagriuvineti is to lekimo, bet kol kas be didesniu popu ir skaudziu dalyku
Na ir zinoma kaip pas jus visas mano vaikai irgi labai daug turi emociju, kuriu nemoka islieti kitaip kaip tik krentant ant zemes, verkiant ir trankan galva i zeme
bet tai yra normalu ju etapas, nei cia oziai nei kaprizai, tiesiog ju raidos etapas, kada jie nemoka dar valdyti savo emociju, nemoka ju ivardinti ir visa tai virsta stai tokiu spektakliu
Aisku, cia labiau musu kantrybes ir supratingumo lygio auginimas yra, nes ju nei reikia keisti nei pakeisime kazka aiskindami, nes tiesiog tai isaugs, na o pacioms reikia atrasti ir tu susitvardymo jegu is kazkur, ismokti ramiai reaguoti, parodyti ribas ir t.t - na cia ir yra ta aukstoji matematika vadinama auklejimu