visada besisypsanti parašė:
Tikiu. As irg taip pat daryciau zinant save ;))) Azuolas pabus dar pilve, as tikiu ;)
jo jo
as irgi tikiuos
jau ir tuom tikiu kad berniukai megsta ilgiau pabut pilveliuose
visada besisypsanti parašė:
Tikiu. As irg taip pat daryciau zinant save ;))) Azuolas pabus dar pilve, as tikiu ;)
jo jo
as irgi tikiuos
kmaryna parašė:
Mergaiciuke dar jauna sako kas ant liezuvio.kas pas ja ir temos: nagai plaukai blakstienos pirkiniai.nesubrendus dar kad i pokalbius veltusi apie vaikus ar ju augin…
Ateina mamytės pasidžiaugt, pasiguost, palaikymo paieškot, pasidalint patirtim, reikia tik džiaugtis,kad nori bendraut ir pataria, ir pasipasakoja. O čia bac viena balta varna ateina ir rėžia kokią nesamonę. Čia tinka posakis "Kai neturi ką pasakyt protingo, geriau patylėt" . Ale ir to nemoka
Bet tikiu,kad su laiku išmoks....
O kaip rimtai būna su ta pogimdyvine depresija? Teko skaityt,jog net būna tokių atvejų, kai net į vaiką savo nesinori žiūrėt, nei juolabiau juo užsiimt ir pan., taip pat, jog vienos lengvai ją perneša, o kitos klimsta giliai .. gal kuri realiai buvo susidūrusi su tuom ir pasidalintų patirtimi?
agna09 parašė:
O mano vyras atvirkščiai sako kai tik išgirstu kad skamba telefonas pagalvoju kad tu irkad jau gimdaiaš jį ir save raminu kad dar turim būtinai tėčio sulaukti ;…
o mano atsipalaidaves visai
net pyktis ima kad toks ramus ...
nu bet manasis toks yra visada ramus visuose situacijose , nesu macius jo net kad nervintusi ar sauktu ant konors
kazin kokio ramumo bus gimdyme
kazin ar sypsosis savo ramia sypsenele
Aurelija.S parašė:
o mano atsipalaidaves visainet pyktis ima kad toks ramus ...
nu bet manasis toks yra visada ramus visuose situacijose , nesu macius jo net kad nervintusi ar s…
Čia labai geras bruožas tas ramumas ;)
agna09 parašė:
O aš turiu klausima jau gimdziusiom mamytem ;) kaip yra su placenta už kiek laiko dar ją reikia išstumti? Ir ar taip pat skauda ar jau nieko nebejauti?;) nepykit ja…
iskart po gimdymo isgimdyt reikia ir placenta
bet kiek draugiu klausinejau sako biski pastumi dar ir viskas , daktaras viska sutvarko
viena drauge sake net nebesuprato ko dar cia praso stumt , sak o pasirodo placenta ir sake visai neskaudejo niekas jau
tiek issiklausinejau nes pilna katyk gimdziusiu aplink
Aurelija.S parašė:
jo joas irgi tikiuos
![]()
As tai nesuprantu su tuo nusileidusiu pilvu kaip tada buna... kai nusileidzia tai jau kazkas prasides?
Ritchi parašė:
Viskas suprantama, pas mus kaip tik atvirksciai, aisku, varynejimams kazkur per daug neturiu ir as sveikatos, bet vyrui kur nors iseiti nebutu didele problema ir be…
Mano vyras irgi mergele ir leliukas bus irgi mergele
Taip pedantiskos ir kritiskos mergeles,bumba pastoviai
agna09 parašė:
O aš turiu klausima jau gimdziusiom mamytem ;) kaip yra su placenta už kiek laiko dar ją reikia išstumti? Ir ar taip pat skauda ar jau nieko nebejauti?;) nepykit ja…
Man gal per 10-15min isejo,nieko nestumiau jau.Apie skausma nepasakysiu nes su epiduru buvau.
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai