As perla parašė:
Nepatvarus ratukai ar dar kas?
Remas issikraipe kazkaip. Tai pirko po to tik sportine dali. Po to vel jis issikraipe. Ne musu keliams jis
As perla parašė:
Nepatvarus ratukai ar dar kas?
Remas issikraipe kazkaip. Tai pirko po to tik sportine dali. Po to vel jis issikraipe. Ne musu keliams jis
mute123 parašė:
Gal galit pasidalinti patirtimi turincios jau vaikuciu.Kokiu metu laiku lauketes ir ar puole persalimo ligos.Ar vaikuciai gime sveiki?Mane jau 5 ta karta puola.Pris…
Prmą kartą pastojau rugsėjį, bet kažkaip užsiprogramavusi buvau, kad sirgti negalima, slogą tiesa buvau pasigavusi, bet smulkmė.
antrąjį nėštumą vėl užpuolus slogai prisiskaičius patarimų ėmiau gydytis jūros vandeniu, nes nosies lašų negalima, o aš galvojau, kad be jų per slogą numirčiau :), nusigydžiau iki ausies uždegimo, teko gerti antibiotikus. kitus kartus kai puolė sloga kentėjau sukandusi dantis be jokio gydymo, ir ką pastebėjau - sloga kur kas greičiau pasibaigė ir nebe tai pdažnai ėmiau aš ja sirgti, taigi nuo tada nebenaudoju jokių vaistų nuo slogos ir vaikui ėmiau nebelašint jokių lašiukų, daug greičiau pasveigstame
Bet jokių rimtesnių susirgimų nebuvo, lengvas peršalimas, neaukšta temperatūra.
Kai jau pagimdžiau, peršalau gerklę tai temperatūra šoktelėjo iki 39, bet ir tai išgijau be vaistų
diabolike parašė:
Dabar mastau ka cia dar tokio galima uzsiauginti, be tu tradiciniu darzoviu ir moliugu... Gal kas zinot dar kazka gero?![]()
Kasmet užsišaldau brokolių ir kalafijorų. Žinoma, galima jų ir pirkti, bet tai ne tas pats...
pumse523 parašė:
Vakar prieš miegą užsidėjau rankas ant pilvo, galvoju gal ką pajusiu, bet ramu. Tai sugalvojau švelniai staigiau spustelti pilvą, ir ką jūs manot? Man iškart bumbte…
Oi kaip miela aš ir labai laukiu kada pajusiu pirmuosius judesiukus
elitalit parašė:
Sveikutės, mamytėsMes ką tik iš gydytojo kabineto
Turėsim sūnelį
![]()
Viskas gerai, kojytėm tik maskatuoja
Gydytojas sakė, kad dviratininkas bu…
Labai sveikinu ;)))
Ar vyras ėjo kartu?
Sveikos, kažkuri kalbėjote apie planavimą vykti į Lenkiją ir tenais pirkti kraitelį. Kur tiksliai planuojate apsipirkinėti? Yra koks prekybos centras į kurį planuojat važiuot ar kur? Beje, gal ir lovytę, vežimaitį ten planuojat pirkti? Kur tiksliai būtų galima tokių dalykų Lenkijoj rasti?
moonce0123 parašė:
Sveikos, kažkuri kalbėjote apie planavimą vykti į Lenkiją ir tenais pirkti kraitelį. Kur tiksliai planuojate apsipirkinėti? Yra koks prekybos centras į kurį planuoj…
Aš sakiau važiuosiu, bet tau tiksliai neišverdinsiu, kur važiuosiu pirkti, nes mano teta Lenkijo viska perka, tais sake, mane nuves kur reikia
bet pabandysiu jos paklausineti...
Planuoju lovyte, vezima pirkti
Viena mama cia forume rase kad rubelius Lenkijoj perka rubus is HM ir Plaza
13 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai