waidute2 parašė:
O buvo kurios gimdet su epiduru?sako po 7ar 8cm atsiverimo jo nebeleidzia. O tada gi skausmas pats efektyviausias.ar tai tiesa?
As planuoju su epiduru gimdyt
waidute2 parašė:
O buvo kurios gimdet su epiduru?sako po 7ar 8cm atsiverimo jo nebeleidzia. O tada gi skausmas pats efektyviausias.ar tai tiesa?
As planuoju su epiduru gimdyt
KatarzynaM. parašė:
Sveikinu visas mamas sulaikius savo princu ir princesiųir dar kurios laukia savo
šiandien buvau pas midfaiw vėl man darė membrane sweep, nū ir ką sak…
Sveiki. Neseniai ir as buvau skatinama. Nebijokit nors tai tikrai nera lengva. Mane pradejo skatinti nuo balandzio 25 d. O tik 28d apie 13:30 nuleido vandenis ir apie 15 val prasidejo saremiai. Pirmas valandas buvo pakencemo skausmo bet apie 18 val jau prasiau epidiuro. Tada jau lengvesni saremiai ir dar turejau dujas na jos man padejo. O kai kaklelis atsidaro prasideda stumimas .......... nenoriu gazdinti......bet..... tik kai kudikelis gimsta baigesi visi skausmai. Sekmes jums. Viska iskesit.
Merginos, kurios jau gimde, turiu klausima. Kai nubega vandenys ar ten ryskiai matosi ju ta spalva? Man gine sake normalus vandenys yra rausvos siek tiek spalvos, jei zali jau negerai. Toms kuriomss nubego vandenys, ar matesi ta ju spalva? Ir ar iskart supratot jog tai vandenys, bego po siek tiek ar staigiai pliuptelejo?
VaidaKar parašė:
Sveiki. Neseniai ir as buvau skatinama. Nebijokit nors tai tikrai nera lengva. Mane pradejo skatinti nuo balandzio 25 d. O tik 28d apie 13:30 nuleido vandenis ir ap…
Ačiū lb jum na ka padarysi reikia dėl savo princo pakentėti
Vectra parašė:
As planuoju su epiduru gimdyt![]()
Tai va mane ir gazdina tas kad ant pacio galo teks gerokai pasikankint,juk patys stipriausi saremiai
waidute2 parašė:
Tai va mane ir gazdina tas kad ant pacio galo teks gerokai pasikankint,juk patys stipriausi saremiai![]()
Na manes pati gine paklause ar noresiu, pasakiau kad tikriausiai, sake gerai na bet jei butu taip, kad atvykus jau atsidarymas butu 7cm tai jai nebegauciau nieko
waidute2 parašė:
Ar galima kaipnors isvenkt tu stipriuju saremiu,tiesiog paprasyt kad jo suleistu kad ir 8cm atsidarymas?ar esat susidure su tuom
Manau nelabai, nes paskui nejausi kada stumt reikia, bet cia jau esamos mamytes geriau zino
waidute2 parašė:
Man dare epidiura bet ji dare del to kad nubegus vandens ir prasidejus reguliariems saremiams kas kelias minutes per gal 12 valandu atsidarymas buvo 3cm. Ir su epidiuru dar papuoliau taip kad ji padare ir man daugiau kaip valanda jis nesuveike, tada kviete anesteziologa antra karta ir visa procedura atliko per nauja.
O del tu 7-8 cm atsidarymo tai bent kiek pries gimdyma sake tai jei jau iki tiek iskentei tai nebera prasmes jau daryti epidiuro. Nes kol ji padaro apie 15 min uztrunka, kol jis suveikia apie 15 min, o mano atveju jis ir per valanda nesuveike. Tai tie keli centimetrai jau senei gali but atsidare ir net viskas baigesi
ievuliukas123 parašė:
Man dare epidiura bet ji dare del to kad nubegus vandens ir prasidejus reguliariems saremiams kas kelias minutes per 12 valandu atsidarymas buvo 3cm. Ir su epidiuru…
O ar tiesa, kad i valanda mazdaug po cm atsidarineja?