Mes su paprastu vandenuku is krano bambyte valem. Ir po 6 dienu nukrito nieko kito tepti nereikejo. Bet pas mus vanduo gal kitoks negu Lietuvoj

jazzmineliai parašė:
Kol neperskaičiau K. Vitkausko knygos apie žindymą, tol visi atvejai vėlyvo (vėlyvo, 1 metai man dar toli gražu neatrodo vėlyvas) žindymo atrodė nenormalūs, bet dab…
As nesu pries ta "motinos gamtos" duodama produkta ir jo nauda vaikuciui, tiesiog man tas pats jau ugtelejusio vaikucio valgymo is kruties procesas neatrodo normalus....nieko pries buciau duoti ta savo pienuka jau nutraukta vaikuciui is puoduko atsigert, bet nezyst is pacios kruties.
Cia nera nieko bendro su moters kaip sexualumo simboliu ir kad zindymas is kruties yra kazkoks tabu. Man asmeniskai taj paciai keltu nemalonius pojucius zindant didesni vaikuti. Ir dar nemaloniau, jei praalkes vaikas atbegtu prie manes ir paprasytu traukt papa
As neskaiciau jokiu knygu, tiesiog vadovaujuos savo pacios suvokimu ir jausmais
grizliux parašė:
As nesu pries ta "motinos gamtos" duodama produkta ir jo nauda vaikuciui, tiesiog man tas pats jau ugtelejusio vaikucio valgymo is kruties procesas neatrodo normalu…
Nu va, kompromisinis variantas - savą pieną, bet iš buteliuko kodėl gi ne. Aš pati tai savo krūtis maitindama ir matau kaip tą "buteliuką", jeigu galima taip išsireikšt
tik tokio buteliuko sterilizuot nereikia
ir pienuko temperatūros tikrint, ir t.t. Manau, kad vaikutis irgi ne kitaip tą papą mato, negu kad "buteliukas". Kita vertus, ne viskas, ko nesuprantam, yra blogai
kaip pažiūrėsi!
Meleka parašė:
Gal turit informacijos apie padidejusia kudikio krutine?
Ta prasme krutine ? Papukai pas kudyki padideje ?
Siek tiek informacijos apie zindyma. Gal kuriai mamytei bus aktualu www.gyvybe.lt/_old/mm/zindymas.html
Gabija Mackeviciute parašė:
Ta prasme krutine ? Papukai pas kudyki padideje ?
Taip
Sveikos mamytės atejau paskaitineti ir kaip smagu matyti, kad nestukiu pokalbiai virto i mamyciu pokalbius
labai visas sveikinu sulaukus savo stebukliuku
Labai dziaugiuosi savo dukryte atrodo, kad tik jos man ir betruko siam pasaulely...
smagu ir del to, kad broliukas be galo myli sesute, buciuoja, apsikabina ir laukia, kada gales pazaisti
Mes jau ir slogytes dziaugsma apturejom, ir paberta odele, ir diegliukai pakankina... nakti kriuksi kaip parsiukas, stena, bet neverkia... kazkaip manau colinox mums padeda...
Tiesa, jau fotosesija apturejo mano princese
Turiu moteriska klausima... kiek laiko kraujavot po gimdymo?
iena parašė:
Sveikos mamytėsatejau paskaitineti ir kaip smagu matyti, kad nestukiu pokalbiai virto i mamyciu pokalbius
labai visas sveikinu sulaukus savo stebukliuku :oro…
Kad tik neprisišnekėti, bet va dvi savaitės ir sustojo tikiuosi daugiau nekraujuoti, nes iš pradžių maniau, kad kraujuosiu už visus 9 mėn