Nu mamytės, ar su fanfarom ir puokštėm savo dieną minėjot? Kažkaip prisiminiau, anais netais AgneHill skundėsi, kad laukė pikta visą dieną, kol vyras pasveikins
Aš irgi taip pat, ir nesulaukiau, tai atskaičiau moralą, kaip man svarbu šita diena, vis primininėjau šiais metais, kad gal ką sūnelis man norės įteikt per mamyčių dieną
nu ir ką, puokštelės kaime atseit nerado iš ko padaryt, torto pati išsiprašiau
O dabar prie rimtesnių reikalų - kakų. Po praeito savo pasibėdavojimo, kad mažius neleidžia sau kakot ir užspaudęs parom laiko, ieškojau visokios info apie vidurių užkietėjimą, ir radau labai gerą formulę - 2s/dieną, t.y. smoothie + salad, atseit, iškart kakų reikalus sutvarko. Nu ir ką, išbandžiau metodą rytą pradėt nuo smoothie(smūčio/kokteilio/kaip pavadinsi) visai šeimai ant tuščio skrandžio ir vualia! Iškart vaikas pradėjo daryt kasdien! Ir tokiais geros tekstūros kakais, ne per kietais ir ne per minkštais, nu stebuklas kažkoks. Ir mum su vyru vidurių reikalai žymiai pasitaisė. Salotų kaip išeina suvalgom, stengiuos bent garšvų prie namo prisirinkus pakramsnot kasdien, bet ryto smoothie - šventas ir garbinamas reikalas patapo. Aišku, kakis dar į pampersą, bet uždedu tik kai tūpčiot jau pradeda, ir pagaliaaaaau derėtis, kad darytų, nebereikia
Ingredientai į kokteilius šiek tiek keičiasi, bet stengiuosi visad įdėt maltų linų sėmenų, chia sėklų, graikiško jogurto, špinatų. Kartais visa tai su bananu, avokadu, obuoliu, kartais su apelsinu, bananu, kartais su braškėm ir pan., pagal tai, ko turiu.