@laiminga parašė:
Mes Åsanej gyvenam ?
Mes kaip tik keliames netoli Bergeno gyventi, butu idomu susitikti su vietinemis mamytemis .
Gal zinote kokiu facebook mamyciu grupiu?
@laiminga parašė:
Mes Åsanej gyvenam ?
Mes kaip tik keliames netoli Bergeno gyventi, butu idomu susitikti su vietinemis mamytemis .
Gal zinote kokiu facebook mamyciu grupiu?
Merginos, gal zinote, kaip cia yra su tom tevo atostogom? Kada jis jas turi pradeti isnaudoti? As dekretinese iki liepos pradzios, planavom, kad jis savo tevystes atostogas prades naudoti kai baigsis manosios... Siandien buvau NAVE ir nesupratau kazko... Angliskai kalbejomes, bet nesupratau vieno zodzio - APPLY. kaip kad man aiskino, kad vyras turi APPLY savo atostogas pries mano atostogoms besibaigiant, priesingu atveju praras pinigus ir dienas... Tai kaip suprast? Ar tiesiog pranesti NAVE turi, kad eis atostogu po manuju atostogu, ar jau turi pradet atostogaut, kol as aostogose? Bet tai kaip tas pasakymas - iki kol vaikui sueis 3 metai? Nelabai suprantu cia. Taip pat - ar jis gaus sau priklausancius tevystes pinigus, jei eis atostogu kai jau as nebeatostogausiu? Ir dar klausimas - jei as noresiu vaika auginti antrus metus namie - ar darbdavys man privalo laikyti darbo vieta, ar turiu pirma tartis su juo ir tik po to forminti popierius?
Rytine parašė:
Merginos, gal zinote, kaip cia yra su tom tevo atostogom? Kada jis jas turi pradeti isnaudoti? As dekretinese iki liepos pradzios, planavom, kad jis savo tevystes a…
Tetis turi uzpildyti prasyma del atostogu kol jus dar jose. Atostogu data gali irasyti iki vaikui sueis 3metai.
Labas rytas, gal kuri iš jūsu geriate situos Lifeline Care vitaminus? www.lifelinecare.no/produkter/lifeline-care-gravid/
Man lege sako gerk šituos, nors tyrimai kolkas visi geri nieko netruksta. Gal kuri vartojot?
Daivoncas parašė:
Sveikos mamytesar pries
iseinant dekretiniu atostogu reikia pas darbadavi pildyt kazkoki prasyma? ir ar yr…
Nieko pildyti nereikia pas darbdavį, tiesiog jam praneškit nuo kada prasideda jūsų dekretas. Visus dokumentus pildysite Nav nuo 26 savaitės.
Sveikos, isbere berniukui zanduka, buvo jau ir anksciau, pastebejau kad nuo banano, tai jo nebevalgom, bet zandukas vistiek pabertas.pas gydytoja buvom, tai liepe tepti kremu nuo atopinio dermatito., bet kad nepadeda jis. Gal kas susiduret? Koki gera tepaliuka gal zinot, kuri butu galima nusipirkti cia be recepto?
Sveikos mamytes! Jeigu as noriu gimdyti Lt, man reikia Nave prasyme i dekretines tai pazymeti? Dekretines kaip supratau priklausys bunant ir Lietuvoje, bet yra limitas, kiek laiko max galesiu su kudikiu but Lt? o vaiko registravimas ateis i altinn, tiesa? Nesinori skraidyti tik de to!!