zaki parašė:
Nepadedavo. Na bet dabar dazau su kitais dazais tai reikes bandyti dazyti nes jau nebegaliu i veidrodi ziureti.
Kai grisiu i Vln galesiu fotkint sampuna toki rusiska kuriuo perskalauju plaukus nuima visa ryzuma ir geltonuma
zaki parašė:
Nepadedavo. Na bet dabar dazau su kitais dazais tai reikes bandyti dazyti nes jau nebegaliu i veidrodi ziureti.
Kai grisiu i Vln galesiu fotkint sampuna toki rusiska kuriuo perskalauju plaukus nuima visa ryzuma ir geltonuma
b1onde parašė:
Siek tiek geltoniau ir man gaunas, bet as paskui tokiu sampunu violetiniu persiplaunu, tai nugesina![]()
As turiu violetini balzama,jis nuima geltoni,bet norisi ir be jo graziai kad butu. Turiu toki
Marija Mo parašė:
As turiu violetini balzama,jis nuima geltoni,bet norisi ir be jo graziai kad butu. Turiu toki geriausias is visu bandytu ir kaina juokinga
As ta pati naudoju tik galvoju ar ta pati numeri:)) super jis as kas kokias 2savaites visada perskalauju, nes man patinka kai plaukai siaudo spalvos
b1onde parašė:
As ta pati naudoju tik galvoju ar ta pati numeri:)) super jisas kas kokias 2savaites visada perskalauju, nes man patinka kai plaukai siaudo spalvos
![]()
As kaskart skirtinga atspalvi perku,rezultatas panasus,tai imu pirma pasitaikusi
Marija Mo parašė:
As kaskart skirtinga atspalvi perku,rezultatas panasus,tai imu pirma pasitaikusi![]()
As man rodos 9.10 ar 10.9 o kaip darot? As pili lasa(arbat sauksteli) i 300ml stikline vandens ir pilu ant isplautu plauku. Tada skalauju ir kauke dedu
neseniai sugalvojau neskalaut iskart
uzsidejau kauke ir tada tik ploviau;) buvau madingai violetinio atspalvio:))) aisku greit atsiplove, bet biski persistengiau
b1onde parašė:
As man rodos 9.10 ar 10.9o kaip darot? As pili lasa(arbat sauksteli) i 300ml stikline vandens ir pilu ant isplautu plauku. Tada skalauju ir kauke dedu
nesenia…
as irgi laseli i dideli indeli lasinu, tada uzpilu vandens ir imerkiu plaukus ten. Kai 1 karta dariau pagal instrukcija irgi idomios spalvos buvau
Aš pabūsiu senamadė, dėl plaukų dažymo suprantu, juk plaukai taip greit neatauga tai taip sutinku, kad nereikia būti šaknim nuagusiomis ir baisiais plaukais. Bet kas dėl nagų aš jau geriau tuos 9mėn. tvarkingais trumpais nagiukais pabūsiu, negu tą gelį tepsiu, lempoj švitinsiu. Na nes nėra sveika ir paprastai organizmui tie tokie lakavimai, o dar nėštumo metu, manau galima atsisakyti to malonumo. Be to vienas iš pirmų požymių kai įtariau, kad laukiuosi, dar net mėnesinių neturėjo būti, tai nagų lakas atšoko kaip kokia salofaninė plėvelė.. Tai turbūt man ir nelaikytų gelis. Žinoma kiekvieno laisvė rinktis Bet aš už natūralumą neštumo metu
Net ir kosmetikos stengiuosi mažiau naudoti.
As pati esu kirpėja ir iki siol niekur neradau parašyta kad palaukiu dažymas kenkia vaisiui. As galvoju kad cia tik senu bobučių pezalai;) na bet aisku cia yra kiekvienos įsitikinimai. Ir pačios turit spręsti jas geriau jums. Bet pas mane nemažai ateina nėštukių ir jokiu problemu del to nera.