Sveikos mamytes ir busimos mamytes! Galvoju jau reiktu po biski ziurinetis vaikeliui drabuzeliu,vezimuko,lovytes
Tad as su tokiu klausimu kokios kainos Gariunu turguja vezimuku ir koki patartumet pirkti?

konkrete parašė:
Merginos ar yra tokiu,kurios turi problemu su oda?mane klaikiai beria...veidas ir krutine tiesiog smulkiais mazais spuogeliais nueje...kakta ir smakras labiausi…
Man irgi ta pati beda ir nezinau kaip su ja kovoti. Isejus atrodo kad visi tik ir ziuri i tavo spuogus......gali atsirasti ir depresija... neimanoma i veidrody ziureti. Man ir smalsu suzinoti kaip kovoti su tuo...
Gintarine parašė:
Mes iš vyro tėvų vežimuką gausim dovanų, nors didžiausias pirkinys ir yra vežimukas, nes visa kita likę nuo mergaitės, dar nežinau, neišsirenku modelio, bet ieškosi…
Mes taip taip pat turim iš tučio nuo dukros likusį vežimą. Jis man patiko tuo, kad važiuojant nelygiu paviršium labai nekrato, bent tiktai ne taip kaip vežimų su mažais ratukais.
O dėl spuogų, tai mano veidą bėrimai nusėdo gal nuo 2 mėnesio neštumo, iki tol tokios problemos neturėjau. Gerai kad vyras nesureikšmina vaizdelio, supranta kad po gimdymo susitvarkyt turėtų.Okiti žmonės kažkaip net labiau atkreipia dėmesį nei aš pati Jau ne iš vieno žmogaus išgirdau komentarus, kad atrodo tikrai nekaip, be jokių pagražinimų...
O ašnusiteikus taip, kad viskas laikina, ateis ir mano diena,kai grįš buvusi mano išvaizda
Vesta2 parašė:
O as su dukra tuti turejau tai dabar ne uz ka tokio nesirinkciauman jis per sunkus, per didelis, griozdas toks, tai dairausi lengvu ir kompaktiskesniu vezimu
Gerai kai vaikas maziukas ir telpa i tuos kompaktiskus vezimus. Maniskis nors ir nebuvo is dickiu,bet is lopsio zippinio gan anksti isaugo. Mes ziemai-ankstyvam pavasariui dar zippuka sena turesim,o vasarai kokio lengvesnio sportinuko zvalgysimes)