as pradzioje kazkaip lb skiriau tam demesi,o dbr jau pasiskaitau bet lb nesureiksminu:),galvoju koks uzaugs vaikas toks ir bus:),niekada negali zinoti kaip apsisuks gyvenimas ir kaip viskas pasikeis,bet del idomumo vistiek pasiskaitau

voverita parašė:
Ne, vonelej nekasdien. Uztenka 1-2 k/sav. Aisku, uzpakaliuka plauti pastovisi po kranu, kas ryta daryti rauksliu tualeta -su vata uzausiai, kaklas, pazastys, na rau…
as kazkaip maniau,kad kasdien reik maudyti,bet galvoju pasidomesiu
o va google ziurineju tai skirtingai raso
Aisku, mes vasara jau dazniau pakisdavom apiprausti, kad nebutu prakaito, tada nebertu prakaitine. Bet esu girdejusi, kad daznesnis maudymas neprideda nieko gero -sauseja odele, tp nuplaunamas naturalus odos apsauginis sluoksnis, kuris kovoja su isores bakteijom. Na mums kazkaip tiko -naujagimis tikrai nebuvo apleistas
voverita parašė:
Aisku, mes vasara jau dazniau pakisdavom apiprausti, kad nebutu prakaito, tada nebertu prakaitine. Bet esu girdejusi, kad daznesnis maudymas neprideda nieko gero -s…
aiskutis,)
Del vardu. Man mergaitisku vardu daug graziu, o su berniukiskais sudetinga. Pirmagymiui rinkom iki pat gimimo ir tik gimus nusprendem, o dabar vel berniukiska reik galvot mano vyrui patinka trumpi ir paprasti vardai, o man ilgi, tad pirmam isrinkom Dominykas (Domas), o antram linkstam link Benedikto (Beno)
zalaite.sandra7 parašė:
Apsilankiau priėmime. Viskas gerai![]()
O priezasciu nepasake, kodel galejo skaudeti?