Deimantukas26 parašė:
Kiek laiko jus laukiates?;) na as nuo pakelio cigareciu sumazinau iki keliu cigariuku per diena
Pagal skaiciuokle 7 sav, bet tiksliai suzinosiu tik kita savaite.
Deimantukas26 parašė:
Kiek laiko jus laukiates?;) na as nuo pakelio cigareciu sumazinau iki keliu cigariuku per diena
Pagal skaiciuokle 7 sav, bet tiksliai suzinosiu tik kita savaite.
Deimantukas26 parašė:
Sveikos mamytes;) turiu jums klausimeli, turbut nemaza dalis mamyciu ruke iki pastojimo. Prasau pasidalinkite savo patirtimi, kaip sekesi mesti, ar metete rukyti ar…
savaite "lomkiu" ir meciau, del kudikio butu zema isisukinet...
Deimantukas26 parašė:
Na mes tik pradejom planuoti ir pastojau is antro menesionespejau mesti iki, dabar surukau po 2-4cigaretes per diena, zinau kad jei tik tiek terukau galeciau isv…
taip norisi.. Jums paciai ne ziauriai skamba.. O kodel neklausiat saves ko vaikeliui norisi? Gal jis nori sveikos nervu sistemos, sirdeles, plauciuku, gal nori grazaus veidelio be rukymo padariniu. Nors ka cia jis, juk jums norisi .
Ir as rukiau. Tuk suzinojusi meciau. Neteisiu ne vienos moters,bet MAMOS,del ko gi dar verta atsisakyti,jei ne del savo vaiko. Nerukau beveik menesi ir kasdien galvoju,kaip noreciau,bet nerukau. Nes Mano Vaikas man svarbesnis uz mano nora rukymui. Kaip iskiepysim savo vaikams uzsispyrimo ir ryzto,jei net tokio brudo negalim numesti del vaiku. Susiimkit. Meskit lauk visas cigaretes. Uzsiimkit veikla kokia nauja. Valgykit (nesciom geriau priaugti 20kg nei po viena parukyti). Bukim atsakingos ne tik pagimdyti vaika,bet ir padaryti viska,kad jis butu sveikas.
O butinai tuos pregnancare reikia gerti?Man tai pvz atrodo,kad ten atsiprasant pigus sintetinis sudas.Ar as butinai privalau dabar nustoti gerti savo vitaminus ir pradeti ta pregnancare naudoti?Siuo metu geriu Alive vitaminus,bet jie jau i pabaiga,tai va ir nezinau,ar dabar reikes pereit ant pregnancare ar padaryti pertrauka po siu vitaminu dozes,nes kiek zinau reikia bent keliu men pertrauka daryti po vienos sesijos vitaminu.
Deimantukas26 parašė:
As laukiuosi jau 6 sav, bet nejauciu jokiu nestumo pozymiu isskyrus tai kad krutine dideja valandom, nepykina, nebloga nera jokiu uosles kvapu ar skonio sutrikimu, …
Zinok man tas pats,net kai buvau ne niescia tiek jegu neturedavau,dabar kaip vijurkas visur.Jokiu simptomu apart krutines Mamukas sako tikrai bus berniukas,sako,kad visa svyciu net.Tikekimes tiesiai Dievui i ausi,labai berniuko laukiu