paddingtonas parašė:
mergaites kaip jums ideja susikurt FB bendravimo grupe, vis tiek manau dauguma ten daugiau buna nei TD?
Man šiandien buvo tokia pat mintis kilusi Idėja gera
paddingtonas parašė:
mergaites kaip jums ideja susikurt FB bendravimo grupe, vis tiek manau dauguma ten daugiau buna nei TD?
Man šiandien buvo tokia pat mintis kilusi Idėja gera
Simute111 parašė:
Man šiandien buvo tokia pat mintis kilusiIdėja gera
![]()
dabar reik laukti kitu nariu pritarimo
paddingtonas parašė:
man ši idėja nelabai. Pastaruoju metu aš TD būnu dažniau nei facebook'e Ir man patogu, kad apie nėštumą galiu diskutuoti tam skirtoje aplinkoje. Čia ir šiaip, ne tik forumuose, naudingos informacijos randu.
Be to, bent jau pirmąjį trimestrą tikrai nenorėčiau atskleisti savo tapatybės Nežinosi kada kokia kolegė ar grupiokė užmatys
mlg1 parašė:
man ši idėja nelabai. Pastaruoju metu aš TD būnu dažniau nei facebook'eIr man patogu, kad apie nėštumą galiu diskutuoti tam skirtoje aplinkoje. Čia ir šiaip, ne…
Pritariu;)
mlg1 parašė:
man ši idėja nelabai. Pastaruoju metu aš TD būnu dažniau nei facebook'eIr man patogu, kad apie nėštumą galiu diskutuoti tam skirtoje aplinkoje. Čia ir šiaip, ne…
Pritariu ir aš, dar norisi slaptumo
MeleKaramele parašė:
Nagai silpni buvo labai tai pagerus cinko sustipreje buvo, bet cia pries nestuma;) db geriu tik folio rugsti, kas jau visoms privaloma, o kitu medziagu stengiuosi g…
Na visko būna, būna visą nėštumą geria, neprisižiūri, o pagimdo sveiką vaiką
mlg1 parašė:
tai gi niekas nedingtu is cia
paddingtonas parašė:
tai gi niekas nedingtu is cia![]()
O kam tas FB? čia šiaip toks klausimas kas ten bus kitaip?
imeldutia parašė:
O kam tas FB? čia šiaip toks klausimaskas ten bus kitaip?
tiesiog patogiau, bet jo gal dar palaukim