laurushis parašė:
Mano vienintelis pojutis tai, kad be perstojo valgau, ypac didelis potraukis saldumynams :/
Na o man su miegu ne kaip kol uzmiegu labai ilgai trunka,nes sunku isitaisyt. Ir siaip paskausta sonus tai viena tai kita.
laurushis parašė:
Mano vienintelis pojutis tai, kad be perstojo valgau, ypac didelis potraukis saldumynams :/
Na o man su miegu ne kaip kol uzmiegu labai ilgai trunka,nes sunku isitaisyt. Ir siaip paskausta sonus tai viena tai kita.
Labuka labuka. Aišku savaitgalis, darbai Savaitgali generališkai namus apsikuopiau, paskui tai tą dar tai aną, darže pasikapčiau, vakar obuolių prisisrinkau ir morkų sultyms, na vienu žodžiu dyka nesėdėjau
Tai net PC nesinori jungtis savaitgali, nes likčiau nieko nepasidarius
O šiaip tai prie pilnos laimės, kad skauda dubens kaulą, dar ir mėšlungiai traukyt pradėjo naktim
Ech, sakau nėštumas visu gražumu
O šiaip tai va, smagius darbus atliekam dabar, jau galvoju apie namų interjerą, kaip sienas dažysim ir kaip kokius baldus statysim... Maolonus darbas svajot
Laukiu nesulaukiu, kada baigsis statybos ir kada į savus namučius įsikelsim
Rasa 24 parašė:
Na ka kaip jauciates?
Ar jauciat kokiu nemaloniu pojuciu?
O man vis kur suskausta, suduria,patempia, kartais pagalvoju kad esu bėdų maišelis su šitais pojūčiais
neringusse parašė:
O man tai vakar toks skausmas buvo uzejas pilve kaip spazminis nesupratau kas buvo kokias 3min paskaudejo IR praejo ....
Man irgi pries pora savaiciu buvo, taip sueme pilvo apacia, kad sustingus atsisedau ant sofos ir nejudejau kol nepraejo, bet iskart po 5 min. to skausmo pasekoje pajutau pirmuosius bumsiukus
laurushis parašė:
Man irgi pries pora savaiciu buvo, taip sueme pilvo apacia, kad sustingus atsisedau ant sofos ir nejudejau kol nepraejo, bet iskart po 5 min. to skausmo pasekoje pa…
Gal ten vaikiukas pozicija keite?;)
rentauskiene parašė:
Gal ten vaikiukas pozicija keite?;)
galbut, bet daugiau nepasikartojo skausmas, bet nuo tada jauciu vis stipresnius judeselius