doxaxa parašė:
Gal dar yra mamyciu is siauliu ir liepos -rugpjucio men gimdysianciu? Smagu butu susirasti rateli mamyciu panasaus amziaus vaikuciu ir bendrauti visoms? Ar yra dar …
Taip yra, terminas Rugpjūčio 11d
gyvenam pietiniam
doxaxa parašė:
Gal dar yra mamyciu is siauliu ir liepos -rugpjucio men gimdysianciu? Smagu butu susirasti rateli mamyciu panasaus amziaus vaikuciu ir bendrauti visoms? Ar yra dar …
Taip yra, terminas Rugpjūčio 11d
gyvenam pietiniam
rafaelo parašė:
Ar yra mamu kurioms Rimsiene echo metu pasake lyti vaikucio?pasitvirtino ar klydo gydytoja?
Kai laukiausi dukters,ji man 6men.pasake,kad mergyte ir neapsiriko
Visoms mamytems laukiancioms ir jau turincioms savo leliukus linkiu kantrybes, stiprybes, laimes, pasitikejimo savimi ir tikejimo savo mazyliu!!!???? Mano mazytis gime 39+4d.su cp liepos 9d., 2,820 kg ir 52 cm, Siauliu m&v klinikoje, mums jau 7 dienele ir esame namuciuose??
Simona28 parašė:
Visoms mamytems laukiancioms ir jau turincioms savo leliukus linkiu kantrybes, stiprybes, laimes, pasitikejimo savimi ir tikejimo savo mazyliu!!!???? Mano mazytis g…
Sveikinam.ramiu nakteliu ir daug gardaus pienelio.
Simona28 parašė:
Visoms mamytems laukiancioms ir jau turincioms savo leliukus linkiu kantrybes, stiprybes, laimes, pasitikejimo savimi ir tikejimo savo mazyliu!!!???? Mano mazytis g…
Sveikinimai jums . Ramiu nakteliu
Simona28 parašė:
Sveikinimai! CP dare nes nebuvo apsivertes? Svoris nedidelis vaikelio,gal teko pagulet dienos stacionare del to?
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai