Datinga parašė:
Ooo kaip smagu , mums 10 mėn ir mes puokiai vaikštome pačios![]()
Kokios šaunuolės greituolės maniskis dar tik moka atsistot pats
Datinga parašė:
Ooo kaip smagu , mums 10 mėn ir mes puokiai vaikštome pačios![]()
Kokios šaunuolės greituolės maniskis dar tik moka atsistot pats
Datinga parašė:
Gal yra jau vaikstanciu pipiru?![]()
Jau tuoj tuoj ir maniškė žingsniuos, nes gan ilgokai pastovi viena už niekur nesilaikant👌
Milante parašė:
turime grupėje tinginiuku,kolkas dar nezadanciu nudžiuginti pirmais zingsniukus?😀
Pas mane tinginuke - net nestovi pati dar. Butinai turi uz kazko laikytis, o jau apie vaiksciojima isvis nera ne kalbos
Datinga parašė:
Gal yra jau vaikstanciu pipiru?![]()
Mano 9 mėn ir 1sav dejo pirmuosius 2zingsnelius ir po savaites pradejo po mazu vaikscioti siandiena lygiai 10menesiu ir vaikšto kuo puikiausiai jau ir lauke pavaiksciojo 🙈 bet esme tame kad nebesusitvarkau su savo mazyliu , visur eina visur lenda viska slepti reikia klijuoti stalcius , o didziausia pramoga atidaryti siuksline ir joje pasikuisti( sugebejo ponaitis islauzti laikikli) o jei neleidziu atidaryti ohoho koki man chaosa pakelia 🤭
Kuom jus uzemat savo mazuosius ? Kokie zaisliukai pasiteisine? 🧐
[email protected] parašė:
Mano 9 mėn ir 1sav dejo pirmuosius 2zingsnelius ir po savaites pradejo po mazu vaikscioti siandiena lygiai 10menesiu ir vaikšto kuo puikiausiai jau ir lauke pavaik…
Mums pasiteisinę tiesiog daiktai iš aplinkos. Nuo šaukštų, dubenėlių ir t. t. iki žurnalų, įvairios tekstūros/spalvos audinių ir t. t.
Maniškė jau irgi nenustygsta vietoj, nuolat ropoja, stojasi...