Ausrine30 parašė:
Sveikos mamytes ir as prisiduodu! Vasario 27d 09:50 gime sunelis 3.030 kg, 50 cm. Terminas buvo kovo 7d bet nusprende anksciau! Gimdymas praejo sklandziai, atvaziav…
Sveikinimai! !!!!
aukit sveiki ir laimingi
Ausrine30 parašė:
Sveikos mamytes ir as prisiduodu! Vasario 27d 09:50 gime sunelis 3.030 kg, 50 cm. Terminas buvo kovo 7d bet nusprende anksciau! Gimdymas praejo sklandziai, atvaziav…
Sveikinimai! !!!!
aukit sveiki ir laimingi
juste.sr parašė:
Man si vakara vis kieteja gimda, atleidzia keliom minutem ir vel... jau net pavargau nuo to.. kazin kaip nakti bus, gal dar kazkuriai taip yra?kad ir kaip atsig…
Man kietėja nuolatos. O šiandien ypač.
white_puma parašė:
Klausimas: neskaitant visu kitu pojuciu ar kam nors yra dilgciojimas gimdos kaklelyje/makstyje? Toks lyg zaibas praeina karts nuo karto, bet nera jokio desningumo..…
Man taip buna, tai as juokauju, kad vaikiukas krapsto ten ir bando pamatyti sviesa tunelio gale o del judesiu, tai jie dabar apmazejo, vaikutis ramesnis nei anksciau
Teramisa parašė:
Man kietėja nuolatos. O šiandien ypač.![]()
Man lygiai tas pats... ir va labai keistas jausmas apacioje, lyg kas pusle kutentu, toki jausma vis jauciu...
white_puma parašė:
Man jau pradeda ne tik klubai ir kojos issimontuot bet ir tas dilgciojimas pakerta is pagrindutuoj isgriusiu dalimis...
![]()
![]()
mane ir pakerta juodai! einu einu trenkia zaibas tai taip surinku net jau vyras ir zino sako: zaibas? sakau jo.. ir kada visa tai baigsis!!! as tiek visko nesu per gyvenima jautus
juste.sr parašė:
Man si vakara vis kieteja gimda, atleidzia keliom minutem ir vel... jau net pavargau nuo to.. kazin kaip nakti bus, gal dar kazkuriai taip yra?kad ir kaip atsig…
man irgi nerealiai kietėja..tik atleidžia or vėl, net oro trūksta ir vis dilgčiojimai makštyje, mažylė juda bet lbiau muistosi..ir taip kažkokį vidinį nerimą jau antrą dieną jaučiu..
Urtell parašė:
mane ir pakerta juodai! einu einu trenkia zaibas tai taip surinku net jau vyras ir zino sako: zaibas? sakau jo.. ir kada visa tai baigsis!!! as tiek visko nesu per…
Va va pojuciu ir savo kuno pazinimo etapas, o gimdymas dar tik laukia
brivas parašė:
man irgi nerealiai kietėja..tik atleidžia or vėl, net oro trūksta ir vis dilgčiojimai makštyje, mažylė juda bet lbiau muistosi..ir taip kažkokį vidinį nerimą jau an…
Pas mane tas pats muistosi ramstosi bet lb stipriai ir daznai...o tie dilgciojimai kokias 3dienas pas mane...nzn ar iki kovo 7 istversiu iki eilinio patikrinimo.man kaklelio netikrino gal galu gale patikrins, nes pojuciu vis daugeja, o as nzn kas ka reiskia
white_puma parašė:
Mano dukryte pilvelyje kaip niekad aktyvi zuja kokias 2-3 dienas jau ramstosi, istisai juda nemiega....ar jusu judrus pilveliai? Sako turi nurimt pries gimdyma keli…
Ir man ydomu su tuo nusiraminimu...niekaip nepapavargsta judet..o atrodo jau i pasauli laikas butu
kestuna parašė:
Ir man ydomu su tuo nusiraminimu...niekaip nepapavargstajudet..o atrodo jau i pasauli laikas butu
mano irgi taip juda, kad jau pilva plesia taip skauda.. kai nelieciu ranka kiek ramesne, jei palieciu ar paglostau tai sakes, kas prasideda.. ir jei vyras glosto tai kai pradeda spurdet tai kartais net man iki asaro kai plesia pilva:/ sakau islys ji man pro pilva greiciau