jele parašė:
Mano pirmagyme alergiska.pirma kart tyrimus darem 5men. Parodo alergenus. Gal ne visus bet bent turesit uz ko uzsikabint. Visa kita Jusu idirbis.stebint vaika.skait…
Kita savite jau eisim pas alergiloge, ziuresim ka ji pasakys.
jele parašė:
Mano pirmagyme alergiska.pirma kart tyrimus darem 5men. Parodo alergenus. Gal ne visus bet bent turesit uz ko uzsikabint. Visa kita Jusu idirbis.stebint vaika.skait…
Kita savite jau eisim pas alergiloge, ziuresim ka ji pasakys.
Vaivora7 parašė:
Maniske siandien vis diena be pienuko apsiejo, uz tad taip jau nemalonu pasidare..tai nusitraukiau, nes tikrai jau nemalonu buvo.. ir pagalvojau kazkaip o kaip buna…
Jei palaipsniui nutraukinejama, tai krutys po truputi prisitaiko, gal kartais pasaldyt reikia, kad apmazint maitinima. Dar zindymo grupej skaiciau, kad metos mazina pieno gamyba, tai norint stipriai sumazinti pieno kieki, reikia stiprios arbatos pagert
indryciukas parašė:
Aj o as dar turiu klausima.. kazkaip apie vokeli buvau net nepagalvojusi.. ziuriu visos perkat ?? visada galvojau ziema uzteks silto kombio ir pleduko po apacia ir …
Mes turim columbia ir kazkaip neplanuoju pirkt vokelio. Pleda turiu ir vezimo danga. Manau uzteks ? kazkaip pirkt vokeli del keliu saltu dienu nezn ar prireiks.
Vaivora7 parašė:
Maniske siandien vis diena be pienuko apsiejo, uz tad taip jau nemalonu pasidare..tai nusitraukiau, nes tikrai jau nemalonu buvo.. ir pagalvojau kazkaip o kaip buna…
Man ir cia mistika kazkokia. Pas mus pgr mp. Ir va snd isvis mazai valge. Nu jam labai tuos dantis isdygusius niezti gal todel.. Bet va vaikstau ir skauda jaubkrutis. Beje as vis dar kasdien iklotus naudoju nes maitinant is kitos bega ir va tokiom d kaip snd bunant. Tai jei nusiimti kazkiek maitinimu atrodo isvis sprogtu. Na bet kazkaip susinormalizuos.
Ruciuka parašė:
Luzta manasis 20.00 o keliasi 5, nauju laiku 4! Tai zombiauju ..nepripratus 5 ryto keltis buvau, o db 4? tai man miegas iki 8, 9 is kosmoso srities?
Siaubas.. tai gi 4 val dar naktis ? negaleciau as sitaip..
Vaivora7 parašė:
O kaip reikaliukai mamoms kurios maitina mp ir mazieji isivsziavo su kosem? Nes man snd mp gavosi 4 kartai, tiksliau gal per para sakykim, nes buvo trys naktiniai m…
Diena valgo pries kiekviena mieguti tai gautusi 4 kartai bet buna kad miega ir prabunda tai yduodu papsy ir dar valgydamas tada pasnaudzia ( viskas del miego ?) o nakty tai n kartu kelesi.. aj nu diena dar prabudes kartais atsigere pora gurksniu.. nu zodziu dar daug mp valgo.
Paulina_89 parašė:
Man ir cia mistika kazkokia. Pas mus pgr mp. Ir va snd isvis mazai valge. Nu jam labai tuos dantis isdygusius niezti gal todel.. Bet va vaikstau ir skauda jaubkruti…
Del iklotu tai man tas pats, valgant visad bega is kitos, tai be ju nlb.. o ir siaip pas mus visko buna, diena diena kaip vakar vos 4 kartai, kita jau 8, tai matyt neaisku ir papukams kiek cia to pienuko daryt gal kai bus reguliaru, bus kitaip
linutethefirst parašė:
Oi, pas mane tai sauniai viskas savaime susireguliave, nors visa nakti guli ant papu, bet per dieną jos nepritvinkstadieną tai jis mp mazai valgo, pagrinde…
Mūsiškė irgi visą naktį ant papulių miega neįsivaizduoju, kaip reikės atpratinti. Soskės neima,supimas nepadeda. Krenkščia,zirzia tol,kol gauna papulį...
Ruciuka parašė:
Luzta manasis 20.00 o keliasi 5, nauju laiku 4! Tai zombiauju ..nepripratus 5 ryto keltis buvau, o db 4? tai man miegas iki 8, 9 is kosmoso srities?
O taip, kazkur girdeta! mes irgi vyturiukai tai vietoj 5:30 dbr 4:30! Siandien buvo 4:50 tai gal po biski pripras prie naujo. O vakare kai naujas laikas tai ji nuo 17:30 jau akis trina pyksta tai siaip ne taip iki 19 pratempiu... miegojo pora dienu jau du kartus bet vis tiek 30-40 min.
blemba kaip butu faina nors 1.5 val...
Crassuole parašė:
O taip, kazkur girdeta!mes irgi vyturiukai tai vietoj 5:30 dbr 4:30! Siandien buvo 4:50 tai gal po biski pripras prie naujo. O vakare kai naujas laikas tai ji …
Sveika, Likimo drauge? kaip sekas diena pratempti?
Eina sau, suzombeciau jauciu taip anksti besikeldama
Vakar prisisnekejau, sakiau, kad krutys nestresuoja. Mhm... Mazylis sugalvojo 23h neprabust, o prabudo beveik 2h veliau, krutine skaudejo beproto, kieta kaip nezinau kas. Tai tris kart nakti daviau ta kruti, nes bevalgant maziukas uzmigdavo, tai dabar tik truputi skauda, bet guzu lyg ir nera.