Emutea parašė:
Oj kaip mielatie šlapi buckiai praskaidrina visa diena
![]()
Ogo ? ?
Emutea parašė:
Oj kaip mielatie šlapi buckiai praskaidrina visa diena
![]()
Ogo ? ?
Olguciukas parašė:
Gal yra vaikuciu kurie jau ropoja? Mes dar ne, mums sukako 7 men si antradieni ?
Maniskis nei ropoja nei sliauzia nei sedi , o kita savaite jau 8 men bus..bet jau gavom 3 masazus tai iskart stipresnis, jau pasodintas y prieky negriuna guledamas ant pilvo kojas kisasi po savimi bet dar neparopoja.. dar kokie 5- 10 masazukiu ir bus liuks ???
uogyytė parašė:
Maniskis nei ropoja nei sliauzia nei sedi , o kita savaite jau 8 men bus..bet jau gavom 3 masazus tai iskart stipresnis, jau pasodintas y prieky negriuna guledamas …
Maniskis irgi neropoja, pats neatsiseda. Bet sliauzia atbulas ir ratu, pasodintas puikiai sedi. Siandien turejom eiti pas reabilitologa, bet susirgo. Tai nueisim tik 20 diena ir paskirs masazu. Bet kiek dar daug laukti...
Olguciukas parašė:
Gal yra vaikuciu kurie jau ropoja? Mes dar ne, mums sukako 7 men si antradieni ?
Mes ropojam jau 3 savaites Pradėjo kai buvo 7 mėn ir 3 dienos
Jau dabar trečia diena kaip isitverusi stojasi, tai vis keliauja prie palangės (žema) ar lovos
O mums snd dziugi diena-8men.mini gimtadieniukas esam gudruoliai, lb meilus ir reikalaujantys demesio. Turim gera apetita, kas mane dziugina
turim 7 dantis
ir mokame sliauzti
atsliauzt is kambario i virtuve jau vieni juokai
tad jau po truputi esam "mobilus":)))snd du pietuku miegiukus uzmigome be mp:))) turbut pirma karta mums sitaip
lb svajoju apie pilnos nakties miega.... nes db lb daznai keliames... isvargino tie 8 men be normalaus miego, bet vis tiek lb dziugu auginti musu meile
smagu stebeti kaip jis keiciasi ir tampa tvirtuoliu
Olguciukas parašė:
Mes ropojom ( bandem) neturedami 7men. Po geros savaites lb sustiprejo ir duodasi jau po visus namuz ??
uogyytė parašė:
Maniskis nei ropoja nei sliauzia nei sedi , o kita savaite jau 8 men bus..bet jau gavom 3 masazus tai iskart stipresnis, jau pasodintas y prieky negriuna guledamas …
mes irgi po triju masaziuku kiek suatiprejom, labai dziaugiuosi, kazkaip buvo apstoja laikas, kad nieko naujo.. ir prasidejo pirmas dantukas jau islaiko puikiai liksvara galima sakyt jau sedi pati kiek nori, tik pavargsta ir va antras dantukas musasi tai uoj zirzaliukas vel pailsejom savaite po pirmojo ir vel.. bet labai smagu, o apetitas augant dantim irgi nesumazejo
maniske atbulom sliuzia senai, ropot pabandom, bet vis nesekmingai. Dabar pstebejau kad kelinta diena sededama nuciuozia kur jai reikia. Ir isikibusi bando stotis. Dantu dar nera. Mano kasos kencia siubingai. palaidais plaukais negaliu but ir visus naujai augancius plaukus gaudo.
I kiema vokeli nuo rugsejo naudoju. man jis super. Kol nemiega atitraukus laikau ji, uzmiega uztraukiu truputi ir siek tiek nuo vejo apsaugo. Diena mano mergina miega kieme, 2 kartus. Kanadgi mes gyvenam kur beveik vien lietus , tai jai labai gerai miegasi prie lietaus garso kai jis dauzosi i vezima. Tada ismiega iki 1,5-2 val. Jei namie pietuku miega tai max iki 1 val.