Patsy parašė:
Taip. Kaip tik prieš nėštumą buvau suplanavusi skiepus. Aš kiek skaičiau, nėštumo metu neskiepija nuo erkinio encefalito.
Manes net maitint neskiepijo nuo erkinio, turejau islaukt, kol baigsiu maitint
Patsy parašė:
Taip. Kaip tik prieš nėštumą buvau suplanavusi skiepus. Aš kiek skaičiau, nėštumo metu neskiepija nuo erkinio encefalito.
Manes net maitint neskiepijo nuo erkinio, turejau islaukt, kol baigsiu maitint
Labas, kaip sekasi vaikuciams ir mamytems laika leisti per karantina?
Kokie pasiekimai, veiklos, turbut maziau ligu del darzelio nelankymo 🙂
Maniske pagaliau galima sakyti jau kalba 😍 ligu neturim nuo vasario pabaigos, labai pasiilgo darzelio vaiku ir zaidimu lauke su vaikais aiksteleje. Kaip Jusu? 😉
Man tai karantinas patinka nes dirbti neturiu iš namų, būnu su vaiku, rytais būna ryto ratas darželio per kompiuterį, darom po to darbelius, einam į lauką, gaminam valgyti, skaitom, man visiškos atostogos! Pietų miego Una nebemiega, o vakare užmiega 20-21, tai kas vakarą po filmą pažiūrim, vakar net du
Kažkiek mokinamės skaityti ir skaičiuoti, kai norą parodo, perskaito lengvus sakinius, pvz ka-te. Dar parašo savo vardą, mama ir tete skaičiuot po truputi irgi mokinames, sudeda 1+1, 2+2 ir panasiai
Tokie akademiniai pasiekimai
ai dar anglų neblogai moka, iš filmukų pati išmoko, dar pradėjome norvegų mokinti (na parodo naujų žodžių teta iš Norvegijos ir pažiūri Peppa Pig norvegų kalba).
O nuotaikos svyruojančios - kai kuriom dienom gerai sutariame, kitomis atrodo kad viską priešingai daro nei sakau, bet bandau kantriai aiškinti ką galima ko ne, vyras į tai griežčiau žiūri, kartais apsipykstam dėl to ir sėdim aiškintis kaip toliau tą vaiką auklėti.
Tai va tokios naujienos pas mus. Po karantino grįšiu dirbt pusei etato, smarkiai nukentėjo mūsų įmonė (aviacija)... bet ir tuo džiaugiuos
CCandy parašė:
Labas, kaip sekasi vaikuciams ir mamytems laika leisti per karantina?
Kokie pasiekimai, veiklos, turbut maziau ligu del darzelio nelankymo 🙂
Man tai karantinas šioks toks iššūkis namie trečiokas kuris mokinas nuotoliniu būdu, aš dirbu iš namų, vyras užsienyje, ir dar mažė su visokiom darželio užduotėlėm, tai į jokias atostogas tai tikrai nepanašu 🙈🙈🙈 Bet visumoj visi šauniai susitvarkom! Spėju darbo metu ir į kiemą nusimuilint ir tt
maniškė ir taip labai mažai sirgo, tai dėl to tfu tfu ramu būdavo, kalba jau seniai laisvai, tai išties įdomu leist laiką su ja, nes visokių linksmybių prikalba
savaitgaliaut stengiamės lėkt į kaimą, pailsėt nuo namų mieste :)))
uggnne parašė:
Man tai karantinas šioks toks iššūkisnamie trečiokas kuris mokinas nuotoliniu būdu, aš dirbu iš namų, vyras užsienyje, ir dar mažė su visokiom darželio užduotėl…
na šauniai tvarkotės, mano optimizmas turbūt išgaruotų, jei dirbt reiktų, o dar du vaikai..
Mes beje irgi mieste užsibuvom, močiučių nelankom, tai bėgame savaitei į Preilą
Patsy parašė:
Sveikos mamytės, ar planuojate leisti vaikučius į darželius nuo gegužės 18 dienos?![]()
Taip nes dar dirbt reikia iki dekreto močiūtė mūsų jau irgi turi į darbą keliaut, ir šiaip jau vaikui reikia vaikų, mūsų mergaitė beprotiškai pasiilgo darželio vaikų
Patsy parašė:
Sveikos mamytės, ar planuojate leisti vaikučius į darželius nuo gegužės 18 dienos?![]()
Taip.
Patsy parašė:
Jei tik priims, leisim. Pasiilgo vaiku, praejom pro darzeli, vos ne apsiverke vaikas, kad darzelis buvo uzdarytas.