2019.05.22 16:51 (prieš 6 mėn.)
Sidabro parašė:
Manoji gana komunikabili ir kitų vaikų jai reikia,ypač šiek tiek vyresnių. Pavydas dėl manęs tik kokių porą savaičių atsiradęs, seniau manęs net nereikėjo.
…
Aha, aa uztai ir bandau but kuo dazniau jur kitu vaikuciu yra, su kitom mamom kalbuosi, jam kazkaip netrukdo jei kalbuos su suaugusiais, aisku ilgiau pakalbejus jau pradeda demesio reikalaut, bet kokiam vaikui uztenka tik labas pasakau ir jau raukiasi maniskio kaktele.. O neduok Die paduodu koki zaisliuka kitam vaikui nukritusi, tai maniskiui tragedija, nors pries tai nereikejo to zaislo. Buna zaidzia sau uz kokiu 5metru ir pamato kad prie manes priejo vaikas ir bando mane apsikabint ar koki zaisla man duot, tai maniskis krenta ant zemes, to vaiko mama patraukia vaika ir maniskis jau ramus, nenori nei apsikabint manes, nereikia jam manes bet ir negaliu but su kitu vaiku. As manau kad jis kitu nemegsta del to pavydo. Snd pamate pirmokelius zaidziant, tai buvo suzavetas, nedriso eiti prisijungt o ir nebuciau leidus nes jie lb smarkiai zaide, bet pirma kart maciau susizavejusi kitais vaikais.
Bet kaip su tuo jo pavydu kovoti? Kolkas neplanuojam kito vaiko bet po kokiu metu jau pradesim tikrai galvoti.. Kolkas butu neimanoma tureti jam broliuka sesute.. Tikiuos pasikeis. Visos mamos man sako kad nera mate tokio pavydaus vaiko