MonCheri parašė:
Aš taip pat nešioju Manducoje. Maniškis irgi pamiega joje, jei miegelio metas ateina![]()
Aciu labai uz atsakymus ir patirti! Pasidomesiu sia nesiokle
MonCheri parašė:
Aš taip pat nešioju Manducoje. Maniškis irgi pamiega joje, jei miegelio metas ateina![]()
Aciu labai uz atsakymus ir patirti! Pasidomesiu sia nesiokle
Donata_dnt parašė:
Sveikos mamos, idomu ar kuri naudojate dar nesiokle? Yra ziurejau, pavyzdziui, ergobaby toddler, net iki 20kg vaikui nesti;) ruosiames i tolimesne kelione, kur vezi…
Turejau nesiokle kai buvo kazkur 6 men, pasedejo kelis kartus ir viskas. Paskui bandžiau jau kai buvo 1,5 metu tai irgi keleta kartu sėdėjo, nepatiko jai tos nešioklės ir supratau, kad neverta net laikyti tai pardavėm savo manduca.
lunnaa parašė:
Sveiki ar yra mamu kurios naudoja eterinius aliejus ?
Bandėme porą iš "Sąmoningos mamos", nepasiteisino
lunnaa parašė:
Sveiki ar yra mamu kurios naudoja eterinius aliejus ?
Naudoju levandų, arbatmedžio, mandarinų ir kai kuriuos mišinius.
snaigė3 parašė:
Bandėme porą iš "Sąmoningos mamos", nepasiteisino
As irgi sianden kaip tik ziurejau apie juos , tai galvoju pasiklausiu nes kainos tai nemazos 😕
Čiukčia parašė:
Naudoju levandų, arbatmedžio, mandarinų ir kai kuriuos mišinius.
Is kur perkate ? Gal irgi is (samoningos mamos) ar pasiteisina jums ?
lunnaa parašė:
Is kur perkate ? Gal irgi is (samoningos mamos) ar pasiteisina jums ?
Siunčiuosi iš čia https://www.handmadenaturals.co.uk/
O mišinius baubuką ir dantukų fėją esu gavusi dovanų. Dėl dantukų pasiteisino. Dėl baubuko, reikia vos tik nujauti simptomus, reik iš karto tepti, nes jeigu jau rimtesnė sloga tai be vaistų neapsiėjome.
Mexa parašė:
Kreipiuosi i garbanes arba ,gal kazkieno rate taip buvo?🙈buvau garbanota iki gimdymo,taciau vaikeliui sulaukus keliu menesiu plaukai visiskai issitiesino.Gal kazkam…
Susitvarkyti turėtų mano mamai taip buvo, kai mane pagimdė, tai gal kokius pora metų tokia buvo
reiks užklausti kada garbanos atgijo tiksliai