Kristina112 parašė:
Kuriu leliukai jau sedi gal galit pasakyti kaip tai ivyko? Tiesiog patys eme ir atsisedo?
Pati atsisėdo. Iš pradžių gulėjo ant šono ranka pasirėmus, kol vieną dieną žiūrim-sėdi.
Kristina112 parašė:
Kuriu leliukai jau sedi gal galit pasakyti kaip tai ivyko? Tiesiog patys eme ir atsisedo?
Pati atsisėdo. Iš pradžių gulėjo ant šono ranka pasirėmus, kol vieną dieną žiūrim-sėdi.
amiunte parašė:
Musiskis dabar ant to sono gulimir stebi visus. Gal cia irgi pries atsisedima🙄
vzamalyte parašė:
Musiskis dabar ant to sono gulimir stebi visus. Gal cia irgi pries atsisedima🙄
Manoji atsisedo pirma kart kazkaip netycia gulejo ant pilvuko pasireme i teti ir griudama ant soni greit kita ranka atsireme ir nenugriuvo. Kiek juoko buvo . Ir paskui visada pasiremia ir graziai atsiseda
Sveikos mamos
Nebespėju jūsų komentarų skaityti!
Kalbant dėl kūdikio sedėjimo, tai maniškė dar pati neatsisėda, bet pasodinus sėdi tvirtai, daktarė sakė mums jos patiems nesodinti, nes pati turi išmokti atsisėsti, bet, kad ir patys pasodinom tai nelaikom ilgiausiai..
Dėl motinystės pojučių, tai man buvo šokas, kai pagimdžiau ir kai dukryte padėjo ant krutines. Tada supratau, kad pasaulis jau sukasi nebe apie mane, o jau sukasi apie mūsų maža angeliuka 😇 Būna ir man tu sunkiu dienu, gyvenam svetimoj šaly, vyras vėlai iš darbo gryžta (ištikro negaliu tuom skūstis, kad ilgai dirba, nors iš kitos pusės norėtusi, jog ankščiau gryžtu iš darbo, pasibūtu su šeima ir pats pailsėtu..)
Būna kai irgi viskas nervuoja aplinkui, bet kai dukrytė nusišypso, nusijuokia arba savo gražiu žvilgsniu pažiūri i mane, visi pykčiai greitai išgaruoja!!! Manau normalu, jog mamoms būna tokios nuotaiku kaitos, ypač mamoms, kurios tapo pirma karta. Kas labiausiai manyje pasikeite, kad tapau labai jautri.. kas liečia kūdikius, mažus vaikus, atrodo visus galėčiau pasiimti ir auginti.. Kaip ir šiandien draugė parašė, kad yra pas pažystamos, ji turėjo gimdyti 8 diena šio mėn., bet dar niekas nieko nevyksta, o ji geria alu, rūko ir sako, kad nenori to vaiko, nemyli jo, kad jis neplanuotas buvo ir, kad pripažysta tik savo pirmaji vaika, toks pyktis sueme, taip gaila man to kūdikio pasidarė, kuris net negime dar, net apsiverkiau ir labai tikiuosi jog ji pasikeis arba tas vaikelis suras gerus globėjus..
As su pirmuoju visa jausmu lukesciu ir nusivylimu palete isgyvenau, grizau nuo metu dirbti ir viskas susitvarke, tiesiog negaliu sedet namie, nei man nei vaikui gerai.
Su antru o darbus grizau nuo jo 5 men, puse etato, ir viskas taip cool, pati sau pavydziu, ir vaikus matau pakankamai ir auklyte gera turim, ir su vyru dviese bent karta per menesi iseinam kazkur bent valandai, matau suaugusiu zmoniu.
Atradau savo gyvenimo formule ir visi gyvenam dziaugsmingai.
Kartais, kai pvz keliaujam (maziukas jau kiek...8 skrydzius pramiegojo man ant ranku), suprantam su vyru, kad bus nuovargio, kad vaikai issumus is ritmo, bet priimam tai kaip normalia kaina, kuria sumokesim, taciau zinom abu kad nesedesim ir nesimarinuosim dbr namie 2 metus nes vaikai mazi, gyvenam ir derinames vieni prie kitu. Neverta cia idealiu vaidinti, ir pries ka vaidinti??? Ir mes prie vaiku ir jie prie musu taikosi. Vaikai gali miegoti visa nakti jej tuo tikesit ir jiems leisit. Pasakykit vakare kudikiui,”susitiksim ryte, miegok, as irgi leidziu sau miegotu sianakt be pabudimu”. Pabandykit.jie viska supranta.
P.s. labai apkabinu mama kuri isgyveno vaiko netekti, paliete mane jusu postas, zaviuosi ir ismintim ir poziuriu jusu
madworld parašė:
Sveikos mamytės. Gyvenkime draugiškai.
Kažkuri mama buvo rašiusi, kad jos pirmagime buvo akergiska/netokeravo kieto maist…
Čia turbūt apie mane kalbate, mano pirmagimė netoleravo... labai linkiu, kad jums to nebūtų, nors simptomai labai labai panašūs... galite parašyti až, gal pavyktų susiskambinti, nes labai daug rašyti reiktų..
parašė:
Lasisos nerekomenduojama duoti. Jus ta pacia diena abi zuvis davete ragauti?
Na gal, bet manoji sureagavo gerai, oj ne žinokit, po keliu dienu tik kita
Kristina112 parašė:
Manoji tik gultuke atsiseda, o ant lovos dar ne
amiunte parašė:
Yra grupė fb
Kazkaip nurimo ta fb grupe.. visos cia sugrizo ☺️