o jos niekam nekenkia ?

Vikaaaa parašė:
o jos niekam nekenkia ?
Sake kad nekenkia
Jelena89 parašė:
Sake kad nekenkia
Isikisiu ir as o man 20 sav kai dare echoskopa mate cistute galvyteje. Iskart pasake, kad cia nieko tokio ... niekas daugiau ir netikrino... bet as su spaudimu jokiu problemu neturejau ir neturiu 🤷♀️ Vistiek atsimenu si reikala ir sirdi skauda, nors ir sake, kad nieko tokio ir issivaikscios jis 🙈
popin parašė:
Isikisiu ir aso man 20 sav kai dare echoskopa mate cistute galvyteje. Iskart pasake, kad cia nieko tokio ... niekas daugiau ir netikrino... bet as su spaudimu j…
jo as irgi jaudinuos labai del to 🙂
Per nestuma problemu isvis jokiu neturejau, o maniskis nestumo metu, ciatu neturejo, atsirado po to. Bet nereikia net isvaikscioti, jos tiesiog dingsta anksciau ar veliau. Pas mus per 2-3 menesius dingo. Tai tikrai nera ko pergyventi. Jei butu dideles ir labai daug, butu jus informave, jog reikia stebeti ;) tad viskas gerai, tikrai jos dingsta. Dauguma leliuku ju turi, bet jos dingsta savaime ;)
Feja2018 parašė:
Per nestuma problemu isvis jokiu neturejau, o maniskis nestumo metu, ciatu neturejo, atsirado po to. Bet nereikia net isvaikscioti, jos tiesiog dingsta anksciau ar …
Man ta pati siaip gydytoja sake. Netgi dvi, kad nera ko jaudintis
G.B.D parašė:
Sveikos paskutini karta kai lankes as daktare pamirsau paklausti kada vel reiks asilankyti. 12 ar 18 mėn?
Jei jūs LT tai 12 mėn. Bus skiepai
Spurgius parašė:
Jei jūs LT tai 12 mėn. Bus skiepai
Aciu