Mano vaikutis labai aktyvus: dirba ir dirba beveik visą dieną. Ar ir jūsų vaikučiai tokie aktyvūs?

Zylė27 parašė:
Mano vaikutis labai aktyvus: dirba ir dirba beveik visą dieną. Ar ir jūsų vaikučiai tokie aktyvūs?![]()
Tikrai taip. Aš nuvargstu, o jis atrodo dar eina kaip tankas visur jam įdomu, viską apžiūrėti ir visur nueiti ir dar visus praeivius pakalbinti. Nuvargstu,bet džiaugiuosi aktyviu iniciatyviu vaiku
ieva.stog parašė:
Mano berniukui liepos mėnesį atliko išvaržos operaciją, viskas praėjo lengviau nei tikėjausi. Labiausiai nerimavau, kaip reikės nuo 4 ryto nežindyti (į Santariškes …
Dziugu girdeti, kaip tai gerai praejo operacija jums. Mes pirmad. vykom i ligonine, bet tik surase popierius, uzdave keleta klausimu ir paskyre 16 diena operacijai.
Sveikos😊 ar jusu maziukai rodo oziukus? Zinokit nebezinau kas darosi,tuoj nervai nebeatlsikys🤯 kas tik biskuty nepagal mazaja,tokio rekimo...meto daiktus,ir dar is kambario veja🙈 nebezinau ka daryt...ir graziai kalbu,ir viena palieku,ir balsa pakelus buvau niekas nepadeda...gal kokiu straipsniu ar knygu apie vaiku tokias fazes yra? Nes nebezinau jau..aciu😊
alinute0212 parašė:
Sveikos😊 ar jusu maziukai rodo oziukus? Zinokit nebezinau kas darosi,tuoj nervai nebeatlsikys🤯 kas tik biskuty nepagal mazaja,tokio rekimo...meto daiktus,ir dar is …
Rodo Jei ko nors nori ir negauna arba kas nors ne pagal jį, tai dideli ožiai būna. Aš laukiu, kol nusiramina, tada pakalbu su juo arba pasiūlau kitą veiklą.
alinute0212 parašė:
Sveikos😊 ar jusu maziukai rodo oziukus? Zinokit nebezinau kas darosi,tuoj nervai nebeatlsikys🤯 kas tik biskuty nepagal mazaja,tokio rekimo...meto daiktus,ir dar is …
Maniskiui ir jau reikia aplauzyti ragiukus. 🤯 jei ko negauna griuna ant zemes ir zyzia. Nepadeda nei palikimas vieno niekas. Kantrus gyvaciukads. Nusiramina, jei pritupiu prie jo ir rankas istiesiu. Tada snt ranku. Bijau kad pripras 😫
Gal i tema butu “kaip kalbeti su vaikais, kad jie klausytu”.
Pusesere rekomendavo. Jai buvo issigelbejimas su pirmaja. Bet ten gal daugiau nuo 2-3 metu. Kada jau tos krizes visokios prasideda😬
Rekomenduoju knygą "Viską išbandžiau", paprastai ir aiškiai paaiškina, kas vyksta vaiko raidoje skirtingais tarpsniais, padeda efektyviai brėžti ribas, susitarti ir suprasti vaiką, kad neatrodytų, jog jam ožiukai ar ragiukai...
"Kaip kalbėti su vaikais, kad jie klausytų" irgi labai gera knyga, bet šitam laikotarpyje labiau siūlyčiau "Kaip kalbėti su MAŽAIS vaikais, kad jie klausytų".