Foxxxx parašė:
Kaip atpratinot nuo čiulptuko ?labiausia pietu miegui reikia 🙄
Pamete vasara naujo nedaviau,kartojau kad pamete kito nera ir viskas
Foxxxx parašė:
Pamete vasara naujo nedaviau,kartojau kad pamete kito nera ir viskas
Foxxxx parašė:
Maniskis pries 2sav atsisake buvo labiausiai reikalingas miegui bet jei diena rasdavo nepaleisdavo. Tai vakare paguldziau miegot jis tampo tiute sakau gal tau nebereikia jau tu didelis. Atidave man galvojau prades rekt kai visad bet nieko. Paskui pasiprase bet nekisa i burna sakau atiduodam tiute pauksciukams. Tai nunesem i bslkona padejom ant palanges kol uzlipo ant staliuko paziuret ar tiute yra isidejau i kisene. Ir rsmuai nuejo miegot be skandalu. Bet vis dar pries ir po miego klausia apie tiute. Pirma sav diena labai irzlus buvo viskisdavos zaislus ar pirstus i burna bet ramindavau. Nes zinojau kad jei grazinsiu tiuti paskui neatimsiu. Reikia ziuret ar vaikas pasiruoses atsisakyt. Nes as pries drastiskus budus kaip tiesiog atimt ir tegu vaikas klykia ar nukirpt galiuka. Dukra atsisake greiciau 1.10m ir pamate per langa suniuka ir ismete jam.
Fyja parašė:
Maniskis pries 2sav atsisake buvo labiausiai reikalingas miegui bet jei diena rasdavo nepaleisdavo. Tai vakare paguldziau miegot jis tampo tiute sakau gal tau neber…
😀gerai sugalvojot . Jusu berniukui matyt nelabai ir reikejo , bet vat mano tai miegui labai reikia , matau kad ja ramina As stengiuos istraukt kai miega , nelaikyt burnoj . As tokia pati jautri esu tai man gaila vaiko kad kankinas.. kazkaip reiks susiimt ir atvargt si etapa😅
Foxxxx parašė:
😀gerai sugalvojot . Jusu berniukui matyt nelabai ir reikejo , bet vat mano tai miegui labai reikia , matau kad ja ramina As stengiuos istraukt kai miega , nelaikyt …
Zinokit darzeli tik miegui duodavo. Bet kai grizdavo namo istisai su tiute budavo. Pasidedavo tik kai eidavo valgyt. Bet palaipsniui jei neduodavau tiutes kazkaip nereikdavo sakiau kad nzn kur numete tegu pats iesko. Planavau vasara imtis tiutes atsisakymo reikalo bet viskas ivyko. Anksciau. Darykit viska palaipsniui manau kuo maziau streso tuo geriau.
AistėB. parašė:
1m.4men.kai buvo visiškai naują nupirkta soske perkando per nepilną para supratau kad ji labiau jam kaip kramtukas yra, tad nuo tos dienos daugiau jam nedaviau. Tur…
Pas mus tas pats
Myleta parašė:
Drauge pasakojo pririso prie helio baliono ir dave dukrytei paleisti lauke. Ir mate kaip skrenta sake atia atia. Ir suprato matyt kad viskas isskrido 😃 tai nebepras…
Labai gera mintis 😂😂
Aš vis jai kalbu kad reikia leliukui atiduot , tai issitraukia , matau kad sutiktu atiduot bet kad ner leliuko mazo artimoj aplinkoj .. reik laukt karantino pabaigos
Sveikos mamos,
Ar jūsų vaikučiai patys pavaikšto lauke? Ne vežime ir ne ant rankų. Pratinu patį vaikščioti, bet vis rėkia ir nieko. Ir taip galime prie durų stovėti 20 min, jokio efekto. Tik rankas tiesia ir negavęs krenta, rėkia. Kartais jau nejauku prieš kaimynus ir svetimus. Vis prieina ir bando raminti. Iš vis mano vaikas toks ožiukas pasidarė.
Tėtis pradėjo pratinti, tai sakė panešioja, pažaidžia ir tada pavyksta kartais. Bet man nešioti 15 kg nesinori, bandau kalbėti, sudominti, nieko tik krenta ir rėkia. O namie laksto.
Ramunė3 parašė:
Sveikos mamos,
Ar jūsų vaikučiai patys pavaikšto lauke? Ne vežime ir ne ant rankų. Pratinu patį v…
Gal retai einate į lauką? Gal vaikas bijo sniego, nes jame dingsta kojytės? Maniškis sūnus, jei tik rečiau pradedam eiti, visada ima prašytis ant rankų, arba jei jam ne nuotaika, arba pavargęs. Žodžiu, būna mums irgi dar visko.
Ramunė3 parašė:
Sveikos mamos,
Ar jūsų vaikučiai patys pavaikšto lauke? Ne vežime ir ne ant rankų. Pratinu patį v…
Kai tik pradėjo stabiliau vaikščiot, lygiai prieš metus, iškart vesdavau į lauką, pavaikščiodavo 10-15min, o pirmo karantino metu jau nueidavom ir iki parduotuvės prie namų. Dabar visaip būna, bet ant rankų aš griežtai nebekeliu, nes laukiuosi, sakau jei pavargai, einam atsisėst ant suoliuko/ akmens. O žaidimų aikštelėje irgi nevaikšto? Ten vistiek jiems įdomu, kad ir keli žingsniai iki supynių, čiuožyklos ir tt. Arba maniškei būdavo įdomu eit šakos ieškot, o paskui tą šaką vilkt ar stumt, rudenį kaštonus rinkt.. arba prie vandens akmenukus ir juos mėtyt į vandenį. Aš paprastai pati parodydavau ką galima veikt, be daugžodžiavimų, maždaug va man įdomu ir mėtau akmenukus, tai iškart būna "duok man", "noriu pati". Kažkuo užsiimant ir prisivaikšto