Ajilu parašė:
Ar duodat vaikučiams čija sėklų? Pati daug vartoju, o vaikui dar nesu davusi, įdomu ar jau galima.
as duodu
Ajilu parašė:
Ar duodat vaikučiams čija sėklų? Pati daug vartoju, o vaikui dar nesu davusi, įdomu ar jau galima.
as duodu
Ievukassss parašė:
Manau galima tik svarbu zinoti kad jos skyscius sugeria ten kazkaip ir tada duoti daugiau gerti. As is vis netikiu labai ju nauda yra nemazai info kad jos yra perve…
Gal ir nėra jos labai naudingos, daug yra tokių produktų, kurie nėra iš tiesų tokie naudingi, kaip skelbia reklama, bet vistiek vartojame. Aš vandenyje išmirkytas dažniausiai vartoju, tai ir vaikui truputį kartais su vandenuku galvoju duoti, paivairinimui.
monamint parašė:
Aplamai visas maistines medžiagas organizmas geriausiai pasisavina iš maisto, nėra stebuklingos piliulės 🙂
Taip,tik,kad pats maistas nebera toks naudingas,koks buvo anksciau.
monamint parašė:
Aplamai visas maistines medžiagas organizmas geriausiai pasisavina iš maisto, nėra stebuklingos piliulės 🙂
Kai man skubiai, per menesi, reikejo pakelt HGB nuo 89 iki 125, as geriau Tardyferon tabletes, nes gydytoja sake, kad jokiu maistu nepakelsiu taip greitai 🤷♀️
Ievukassss parašė:
Manau galima tik svarbu zinoti kad jos skyscius sugeria ten kazkaip ir tada duoti daugiau gerti. As is vis netikiu labai ju nauda yra nemazai info kad jos yra perve…
O as girdejau is sveikai besimainancio zmogaus kad musu kontinento zmogui ju nereikia nes organizmas jose esanciu medziagu nepasisavina. Kad sios seklos tinkamos zmonems tiems labiausiai, kurie gyvena ten kur jos auga.
OlgALooK parašė:
Kai man skubiai, per menesi, reikejo pakelt HGB nuo 89 iki 125, as geriau Tardyferon tabletes, nes gydytoja sake, kad jokiu maistu nepakelsiu taip greitai 🤷♀️…
Sitas geras. Tik kietina vidurius l. Man irgi padejo greit.
OlgALooK parašė:
Kai man skubiai, per menesi, reikejo pakelt HGB nuo 89 iki 125, as geriau Tardyferon tabletes, nes gydytoja sake, kad jokiu maistu nepakelsiu taip greitai 🤷♀️…
Taip, kai geležis pakritus, jos niekaip kitaip neatstatysi, tik preparatais. Maistu galima tik palaikyt normalų lygį, bet jeigu jau nukrito labai, tik vaistai padės 😊
Linksmosiospedutes parašė:
Sitas geras. Tik kietina vidurius l. Man irgi padejo greit.
Mano organizmas savotiškas. Beveik visiems geležis kietina vidurius, o man... laisvina. Šitos tabletės geriausios, beveik jokio šalutinio man nebuvo, kai teko gert nėštumo pabaigoje.
Aš tai už žuvies taukus, tik mes omega 3 geriam, nes mes valgom žuvį tik per kūčias. Ir tas straipsnis neiškus, gal galit įdėti tikslią nuorodą kitą kartą.
Mano mažytė irgi ir kandžiojasi, ir žnaibosi kartais, po to visada žiūri į akis, kaip reaguosim. Bet baisiausia, kai užspiegia, tada jau lekiam visi iš patalpos. Ir dar parduotuvėje su visais sveikinasi, kas praeina.
Ir miegalė, darželį 3 val., namie būna ir 4 valandas pramiega.
Grupioke parašė:
Aš tai už žuvies taukus, tik mes omega 3 geriam, nes mes valgom žuvį tik per kūčias. Ir tas straipsnis neiškus, gal galit įdėti tikslią nuorodą kitą kartą.
…
Aš žuvį valgau kartą per savaitę (skumbrę, lydeką, karšį), bet čia ir gi mažai. Bet valgau silkę, avokadus, sėklas, riešutus, riešutų sviestą, geriu rytais linų semenu aliejų (jame pagrindas omega 3) arba juo gardinu košę. Tad žuvų taukų negeriu, ir kaip matote omega 3 randama ne tik žuvyje 🙂