momas parašė:
buvo mums per visa laika kelis kartus po savaite mazdaug, kelesi 6 ryto, nors megsta iki 8-9 pamiegot.. man irgi sunku buvo labai man iki 8 butina pamiegot 🙄🤷♀️ be…
Supratau, tuomet dar neprarasiu vilties, gal čia laikina...
momas parašė:
buvo mums per visa laika kelis kartus po savaite mazdaug, kelesi 6 ryto, nors megsta iki 8-9 pamiegot.. man irgi sunku buvo labai man iki 8 butina pamiegot 🙄🤷♀️ be…
Supratau, tuomet dar neprarasiu vilties, gal čia laikina...
panelyte9 parašė:
Sveikos, aš įsiterpsiu į miego temą pavėlavusi...
Gal kam buvo panašiai?
Viespateliau-dar ir taip būna?! Vaikai iš miega visa naktį?! 😮😀Aš jau virš dviejų metų miegu naktim po keturias valandas, tas pačias su pertraukom😀
jurmarta parašė:
Viespateliau-dar ir taip būna?! Vaikai iš miega visa naktį?! 😮😀Aš jau virš dviejų metų miegu naktim po keturias valandas, tas pačias su pertraukom😀
Būna būna... tiksliau, būdavo....
Matyt pripratau prie gero ir jau net nebesusimąstau, kad kitos mamytės vargsta didesnį vargelį nei aš
panelyte9 parašė:
Sveikos, aš įsiterpsiu į miego temą pavėlavusi...
Gal kam buvo panašiai?
Maniske kelesi apie 10-11h, tada pietu eina apie 14h, buna visaip, miega ir 2-3h. o nakti einam 22h, ryte pabunda apie 6h atsigerti, tai jei suverke nueinu pas ja ir turiu paguleti sale, o jei ateina pas mus tai malasi, bet pasakau kad miegok dar tamsu, ir miega toliau 😃 man kolkas toks migdymas tinka, i darzeli neinam, pati nakti dirbu, tai tie keturi rytai kai ji miega ilgiau kazkoks issigelbejimas. Aisku prades eit i darzeli, reikes pradet kelti anksciau, bet dar metai laiko, tai manau visko bus. Pabandykit ir jus pas ji i kambari nueiti, sale atsigulti jei yra galimybe, as tai visada uzsimerkiu ir nereaguoju jei kalbina, paguli 10min ir toliau parpe
Sveikos, su kuo jusu vaikai miega darzelyje?
Mums pizamos sake nenesti, vaikas miega su triusikeliais ir apatine maike.
5dieni pradejo sloguot, tai siandien skambinu kad neateis, tai sako kai jau ateisit aprenkit silciau nes grupej vesoka kol nera sildymo. Tai nesuprantu, miegot isrengia ten juos, o grupej silciau aprengt pataria..
Rippinster parašė:
Mums sake tureti pizama. O grupeje pas mus silta, su trumpom rankovem vaikstome.
Rippinster parašė:
Mums irgi sakė atnešti pižama, bet kai po savaites atnešiau pakaitine, tai sakė vaikučiai miega su maikutem nes šilta 🤷♀️ O kaip jus rengiate vaikus į darželį? Taip sunku kai tokie orai, norisi kad nesušaltų bet tuo pačiu ir neperkaistu... ryte šalta, grupėje šilta, vėl į lauka einan vėsu... ar dedat pvz po lengvomis kelnytem pėdkelnes?
erika.u parašė:
Mums irgi sakė atnešti pižama, bet kai po savaites atnešiau pakaitine, tai sakė vaikučiai miega su maikutem nes šilta 🤷♀️ O kaip jus rengiate vaikus į darželį? Tai…
Pedkelniu tai tikrai dar ne. Nera dar salta lauke, ziema jas nebent desiu. Dedu plonas tympas ir plona maikute ilgom rankovem. Kartais rytais uzdedu megztuka ir paprasau kad veliau aukletoja nuimtu,kad nesukaistu, o maiga su maikutem trumpom rankovem. O kaio jusu vaikuciai ar serga jau tie kurie eina i darzeli?
Ievukassss parašė:
Pedkelniu tai tikrai dar ne. Nera dar salta lauke, ziema jas nebent desiu. Dedu plonas tympas ir plona maikute ilgom rankovem. Kartais rytais uzdedu megztuka ir pap…
Mes jau antra karta sergam 😭
Ievukassss parašė:
Pedkelniu tai tikrai dar ne. Nera dar salta lauke, ziema jas nebent desiu. Dedu plonas tympas ir plona maikute ilgom rankovem. Kartais rytais uzdedu megztuka ir pap…
Savaitę einam,savaitę sergam🤷♀️as manau,kad cia viskas dėl orų ir kad jau šildymo grupėse reikia,mes kadangi einame i privatų,tai įjunks tik tada,kada ir visiem daugiabučiam🤷♀️nes ryte grupėje vėsu,po yo jie sušyla,tada atidaro langus,nes jau grupėje karšta,nera oro,tai taip ir būna.