jurmarta parašė:
Krūtinė tapo tuščia ir nutysus kaip spanielio ausys. Koks dabar dydis-neįsivaizduoju,nerandu tinkamo dydžio liemenėlės. Iš vis tragiškai atrodo pvz maudymkėj-susim…
Pas mane lygiai tokia pati nutysusi susiraukšlėjusi oda..
jurmarta parašė:
Krūtinė tapo tuščia ir nutysus kaip spanielio ausys. Koks dabar dydis-neįsivaizduoju,nerandu tinkamo dydžio liemenėlės. Iš vis tragiškai atrodo pvz maudymkėj-susim…
Pas mane lygiai tokia pati nutysusi susiraukšlėjusi oda..
As, nors ir maitinau labai trumpai, irgi pastebejau nekokius pokycius, nes krutine buvo nemaza, labai bijojau kad padides, bet gavosi atvirkstinis variantas, dabar irgi tuscia, atrodo liko tik oda, tai su dydziu nepataikau visai, tenka nesiot sportines, ten bent prisitaiko. Svarstau apie pakelimo operacija, bet ne anksciau kitu metu.
jurmarta parašė:
Šakės,mamos,mano merginai jau kelintą kartą katinas įdrėskė į veidą..Bijau,kad liks randai,ned ilgai nedingsta🤔Gal kurios padaužos irgi turėjo tokių "kovos"randų-pe…
Katinų įdrėskimai ar įkandimai lgiau gyja negu paprasti įbrėžimai, dėl bakterijų. Žymiai lengviau gali supūliuoti. Mano vyrui kai katinas sukandžiojo ranką dėl narkozės komplikacijų, tai visa stipriai ištuno ir supūliavo. Aiškinomės kas ir kaip. Saugokit vaiką.l ir katiną vienas nuo kito. Aš tai neleidžiu lįsti prie katino, nebent gražiai myluoja
Linksmosiospedutes parašė:
Mamos kurios baigete maitint mp. Labai pakito krutine? :![]()
Mano irgi liko sasyskos. Dydis buvo 75c, dabar irgi tarp C ir B. Vakat buvau daryti krūtų echo, tai sakė liks tokia krūtinė, susinormalizuos viduje esantys audiniai tik per 3 metus, bet sakė nesitikėti jau gražios krūtinės, nebent priaugsiu svorio
OlgALooK parašė:
Pas mus kartais saldytuvas stebuklingai atsijungia 😁 jei netycia kazko saldytuve nereikia, tai butina tiesiog patikrint ar ijungtas, nes jau kelis kartus rasdavom a…
Pas mus irgi su šaldytuvu tas pats :)) tai teko skalbinių dėžę pastatyti toje vietoje kur rozetė, nes kitaip būtų visada atjungtas
fica parašė:
Mano irgi liko sasyskos. Dydis buvo 75c, dabar irgi tarp C ir B. Vakat buvau daryti krūtų echo, tai sakė liks tokia krūtinė, susinormalizuos viduje esantys audiniai…
Nu jo...
Tai reik svori augint.. :D. Ryte vyrui sakau: noriu savo (*)(*) atgal. O jis mane guodžia, kad tokie ir buvo... Zodziu sutarem kad dabar taupysim graziam biustui. nes man taip negerai.. .
Nu isvis susiplojo.
777. parašė:
Neveltui tada dauguma turbut po gimdymo susideda implantus![]()
nors as,asmeniskai,niekada nk nesidaryciau,nebent butu koks D ir daugiau dydis ir …
Neturėjo jai tai padėt 😂. Nes krutinė padidėja nėštumo metu, pakyciai įvyksta nepriklausomai nuo to, maitini ar nemaitini, nėštumas pakeičia krūtinę. Todėl tik negimdžiusių papuliai gražiai "stovi" 😁
OlgALooK parašė:
As, nors ir maitinau labai trumpai, irgi pastebejau nekokius pokycius, nes krutine buvo nemaza, labai bijojau kad padides, bet gavosi atvirkstinis variantas, dabar …
Jums ne tik dėl maitinimo taip atsitiko, bet ir dėl to, kad nukrito svoris. Aš kažkada kai iš labai gražios D perėjau į C dėl svorio pokyčių, pas mane irgi pasidarė tuštesnės ir nukarę, bet kas dabar - tai apskritai balionėliai su išpūstu oru 🤣🤣
Linksmosiospedutes parašė:
Nu jo...
Tai reik svori augint.. :D. Ryte vyrui sakau: noriu savo (*)(*) atgal. O jis mane…
Aš kadangi praradau gražią krūtinę dar iki nėštumo, tai kažkaip labai nesureikšminu. Vyrui tinka, kai kartais pasakau, kad gal ateity pasikelti, tai sako, kad nebent dėl savęs, nes jam viskas ok, tai kažkaip rimtai nesuku galvos kol kas, o į bikinį sysivyniosiu ir susikišiu savo odeles 🤣🤣🤣
fica parašė:
Aš kadangi praradau gražią krūtinę dar iki nėštumo, tai kažkaip labai nesureikšminu. Vyrui tinka, kai kartais pasakau, kad gal ateity pasikelti, tai sako, kad neben…
Prajuokinot😂😂Lygiai taip ir darau-susigrūdu raušlėtą tuščią skūrą į papinyką