Fiume parašė:
Vilniaus neatmesim kaip varianto, nes vyras iš ten 😁
Siaip bernardinu vienuolyne i viska kazkaip realiau ziuri
Fiume parašė:
Vilniaus neatmesim kaip varianto, nes vyras iš ten 😁
Siaip bernardinu vienuolyne i viska kazkaip realiau ziuri
Fiume parašė:
Sveikos merginos, norėtume krikštyti savo mažylę, bet paaiškėjo, kad viskas nėra taip paprasta, nes esame susituokę ne bažnyčioje, dėl to keletas kunigų atsisako pa…
Geras, net nebuciau pagalvojus.. as is Kauno, bet krikstysim Prienuose nes busimas vyras is ten. Susirasysim tik pries krikstynas, bet musu net neklause ten ar susirase ar baznytine ar ne, nieko visai..
Ingutis. parašė:
Kiek pamenu, buvot prisijungus į grupę nuo pat pradžios, tik paskui pabėgot kažkodėl![]()
Buvau, bet buvau labai uzsiemus su abiem vaikais, adaptacijom.. dabar mielai pabendrauciau jei priimsit ;)
Fiume parašė:
Sveikos merginos, norėtume krikštyti savo mažylę, bet paaiškėjo, kad viskas nėra taip paprasta, nes esame susituokę ne bažnyčioje, dėl to keletas kunigų atsisako pa…
Ale pirmąkart girdžiu tokį briedą 😱 didįjį kai norėjom krikštyt tai tik dėl krikšto tėvų sakė, kad jei yra susituokę, turi būt bažnytinė santuoka. Bet dėl mūsų niekas net nepaklausė.
Sandra-Ga parašė:
Buvau, bet buvau labai uzsiemus su abiem vaikais, adaptacijom.. dabar mielai pabendrauciau jei priimsit ;)
Parašiau į FB jum
Ingutis. parašė:
Parašiau į FB jum![]()
Aciu! ;)
brigita.ku parašė:
Nu kodėl. Man tai logiška, kad jei norite krikštyti, turite priimti bažnyčios taisykles.
As pritariu. Mes sunu irgi krikstysim, tai ne tik i tevus atsizvelgia, bet ir i kriksto tevus, ar santuokoje gyvena, ar skiepys krikscioniska dvasia
brigita.ku parašė:
Nu kodėl. Man tai logiška, kad jei norite krikštyti, turite priimti bažnyčios taisykles.
Kas atsirado anksciau, krikstas ar baznycia, bet cia per daug plestis... Tik tiek kad mano vyras netikintis, tai ir nejom i baznycia, bet svarbu yra protingai mastanciu kunigu, pasikrikstysiu, o katalikisko auklejimo vien sekramentas deja neuztikrina.
Nyana parašė:
Ale pirmąkart girdžiu tokį briedą 😱 didįjį kai norėjom krikštyt tai tik dėl krikšto tėvų sakė, kad jei yra susituokę, turi būt bažnytinė santuoka. Bet dėl mūsų niek…
O kada krikštijote? Čia kalba, kad porą metų kaip sugriežtino..