Sandra-Ga parašė:
Kaip pavydziu vaiku tevams, kurie noriai eina i lauka.. mano abu naminiai, tai suruosimas, sugaudymas, aprengimas man lygus maratono nubegimui.. daznai be rekimu ni…
O pas mus atvirkščiai - klykia kai veduos namo
Sandra-Ga parašė:
Kaip pavydziu vaiku tevams, kurie noriai eina i lauka.. mano abu naminiai, tai suruosimas, sugaudymas, aprengimas man lygus maratono nubegimui.. daznai be rekimu ni…
O pas mus atvirkščiai - klykia kai veduos namo
zabukas parašė:
O pas mus atvirkščiai - klykia kai veduos namo![]()
Su dicke ir pas mane taip nei is namu, nei is lauko..
Maniskis sako aiskiai ate, au au, miauuu, da (dar), kartais mama, tete..brrrr (masinos! Isprotejes del ju ir sunu ) bet viska kartoja kuno kalba ir mielai padeda.. dziaunant rubus po viena paduoda, isemus siuksliu maisa ji nutempia iki duru net neprasytas, siurbia su siurbliu, bet aisku tik linija tokia priekis atgal
issimeta pampi, valgo, geria pats ir jei ko nori butinai rodys pirstu kol gaus.. atnesa kojines kai nusimauna ir as ju nerandu, man telefona 🙈renka grudelius ir maitina pelytes jas kviesdamas cepsejimu
jei kur be pampio padaro bala tai nusiveda uz rankos parodyti, bet vat puoduko nenori pripazint nei per kur.
Lady31 parašė:
Sveikos⚘ pasidalinkit ka veikiat su mazuliais per visa diena,kuo juos uzimat? 🤔😬
Pas mus kazkaip viskas greit.. atsikeliam, pavalgom, tada 1,5-2 val i lauka.. griztam, valgom, miegam, o vakare sese pareina tai jau dviese.. kazkaip net neturim kada kaladeliu padeliot bet knygas tempia ir tempia
Lady31 parašė:
Sveikos⚘ pasidalinkit ka veikiat su mazuliais per visa diena,kuo juos uzimat? 🤔😬
Na mes itemptu ritmu gyvenam, nedaug laiko nuobodžiauti būna. Kai jau zyzia iš nuoodulio duodu kraustyt stalčius, drabuzinę išversti
Lady31 parašė:
Dabar sese namuose, nes sloguoja tai gana lengva.. abu ir zaidzia karts nuo karto pribegdami ir prie manes. O kai sese darze buna sunkiau.. kazko piktas paskutiniu metu tai daug kas neitinka.. dabar labai megsta su playdoh zaisti (minko, padarau burbuliukus tai delioja i dezutes ir tt), tapymas nelabai (nemegsta issiteptim,o taip noretusi, kad pasitaskytu)..flomasterius dar labai megsta (isimt is dezutes, sudet, atdarinet, piest ir tt), knygeles ant bangos, visokie deliojimai isiminejimai is dezuciu (tarkim kastonu, giliu, makaronu).. burbulu putimas! Slepynes, skraidyt lektuvu (pilvu paguldzius ant mano istiestu ranku, bet situo as labai nesimegauju, sunkus jau), vakarais su lemputem mini tokias turim, lakstineja isjungineja ijungineja visas patenkintas... Tai cia tokios pagrindines musu veiklos dar esu nama padarius is kartono, su tuo irgi zaidzia..nors ir paprasta dezute sueina
Ginteee parašė:
Dabar sese namuose, nes sloguoja tai gana lengva.. abu ir zaidzia karts nuo karto pribegdami ir prie manes. O kai sese darze buna sunkiau.. kazko piktas paskutiniu …
Nu kokia Tu kurybinga!! Zaviuosi!! Einu padaryt dezute makatonam! :)*
Linksmosiospedutes parašė:
Nu kokia Tu kurybinga!! Zaviuosi!! Einu padaryt dezute makatonam! :)*
Dar gali isbandyti balionus ir sokinejinti maza guminin kamuoliuka.. na tik stebet reikia, bet snd visa diena zaidzia aj dar ir lego.. dauguma dalyku ka darome tai nelabai pagal amziu, nes jei deda daiktus i burna nelabai tinka.. bet su prieziura jiems bene idomiausi tokie pasizaidimai, o ir motorikai labai gerai..