Čia draugauja 2018 m. rugsėjinukai, kvepiantys medumi ir pievų žiedais 🤗😍
2018 m. rugsėjo mažiausieji (Archyvas iki 2018.05.23)
Čia draugauja 2018 m. rugsėjinukai, kvepiantys medumi ir pievų žiedais 🤗😍
2018 m. rugsėjo mažiausieji (Archyvas iki 2018.05.23)
Oka3 parašė:
Kaip fainai nuskambejo, savo gyvenimo lengvinimui 👍
manoji tai sliauzia sau kaip partizanasnesedi, vartosi, kosiu nevalgo, n…
Maniškis irgi pats neužmiega, jei aš migdau, tai reikia papulio, vyras sugeba glostydamas nulaužti. Miega dažniausiai pas mus, nes man pritrūksta jėgų kilot jį į lovytę. Ai, sakiau vis tiek iki pilnametystės su mumis nemiegos
Labas rytas, mamytės,
Aš ne į temą, bet labai atsiprašau, kad parašiau jog mano sūnelis nuo 2.5 m pilnai pažįsta visas raideles, skaičius ir lengvai skaito visus žodžius, dabar man rašote daug mamyčių susirūpinusios, kad štai Jūsų 4-5 metų vaikeliai nemoka raidelių, nesidomi, neįsidėmi, čia yra NORMALU pagal standartinę vaikelių raidą, jie išmoks Jūs nesirūpinite tam ir yra paruošiamoji klasė ir mokykla, mano sūnelis kitoks, kiek domėjausi tai yra dar vienas mažas vaikiukas berods Kėdainiuose skaitantis, būkit ramios, mamytės, viskas su Jūsų vaikučiais gerai, nenorėjau išgązdinti, tiesiog vieną sakinį apie sūnų parašiau prie dukrelės raidos, jis kitoks nuo mažens, jis ne autistas tačiau jo raida kitokia, jis kaip visi vaikai tačiau domisi šiek tiek skirtingais dalykais nei bendraamžiai gražios dienos visiems, visų vaikiukai puikūs ir nuostabūs ir tikrai skaityti jie neturi būdami 2.5m, bučkis viesiems fainuoliukams!!!
Linkėjimai nuo mano trijulės!!! 😍😍😍
Zivile34 parašė:
Labas rytas, mamytės,
Aš ne į temą, bet labai atsiprašau, kad parašiau jog mano sūnelis nuo 2.5 m pilnai…
Fainuolė mamytė.Laimingi vaikai.
rokid parašė:
Fainuolė mamytė.Laimingi vaikai.![]()
![]()
Labai Jums ačiū, visos mes darom kas mums atrodo geriausia dėl savo vaikiukų, mano vaikiukai turi nuostabią suaugusią sesę, kuri juos be galo globoja ir myli, tą matyti yra neapsakomai gera
Sveikos,
Na mes dar neropojam, dantų neturim ir kolkas nepanasu, kad greit turėsim. Migdomes ant rankų, kaip kažkuri mamytė rašė, kitaip irgi ne bandėm. O kada jeigu nedabar juos myluoti ir supuoti manau ateis toks metas, kai pati nebenorės. Valgo košes, darzovienes ir kartais su vistiena, bet va pienuko isgeria mažiau. Ir jaučiu, kad pradeda mažėti pieno, bet gal čia taip turi būti. Nors maitinti pati noriu iki kol sueis metukai
evelinamackevic parašė:
Sveiki mano mažylei 8men nevalgo mėsos ka daryt?
Gal vegetarė 😄
Maniškis jau pats atsisėda nuo 6 mėn, ropoja, atsistoja. Reikia dabar 10 akiu ir ranku, kad suziuret, sugaudyt ji bet su primaitinimu sunkiai. Viena diena valgo viska, o kitas tris sunkiai valgo... Bet nors ir toks nevalgus kartais, svoris auga taip, kad gasdina :/ o mesytes dar nedaviau, nors noreciau. Nerandam pirkt geros mesos, o is maximos kazkaip pati ne visada dristu valgyt 😀
Na mano pipiras sedet sedi tvirtai kai ji pasodini ropoja atbulas kaip vezys turi 8dantis su primaitinimu kosmosas realiai mes tik dabar pradedam nes anksciau kategoriskai atsisake. Nakti vaikas visiskai susipykes su miegu kaip pradeda nuo kokio 24h bludint tai iki 5-6h ryto nusnaudzia 15-20min ir zurgia na bet kazkada praeis.