Mamyte111 parašė:
Mes sendiena issimatavom tai 108cm ir 22 kg ne iš mazuju vadinasi![]()
![]()
Wow koks dydis 😊
Mamyte111 parašė:
Mes sendiena issimatavom tai 108cm ir 22 kg ne iš mazuju vadinasi![]()
![]()
Wow koks dydis 😊
Zajza parašė:
Sveiki, kaip sekasi auginti trimetinukus? Pasakykit kad ne vien mano vaikas virto mazu namų monstriuku? 😞
Mūsiškiui praėjusios kelios savaitės buvo labai sunkios, bet jau kelios dienos ramiau... Su niekuo nesutinka, dramos lygioj vietoj, bet suprantu tik su mumis taip, darželyje sakė viskas gerai buvo
Sveikutes, gal kas gali padeti ?Turim problemu su tustinimusi, buvom pas daktare buve israse vaistuku kol gerem buvo geriau, beT dabar vel tas pats....Zodziu labai uzkieteja viduriukai, ir maista derinu valgom tikrai puikiai, na bet kai jau rrikia i toleta, sako man sunku bus, ir kol isstumia net dreba visa, arba visai nepadaro uzlaikineja....gal kas esate suntuo susidure?
zivilaite parašė:
Sveikutes, gal kas gali padeti ?Turim problemu su tustinimusi, buvom pas daktare buve israse vaistuku kol gerem buvo geriau, beT dabar vel tas pats....Zodziu labai …
Mes ilgai vargom su situo apie metus laiko ir dbr karts nuo karto dar prisibijo. Is pradziu naudojau duphalaca, aisku, nenorejo jo gerti nes ir man jis feee, per saldus, bet ziauriai geras, dyodavau ne kasdien o tik kad padet issitustinti kai matydavau kad nori bet laiko, suduodavau didesne doze ir jam paleisdavo viduriukus, skystai padarydavo taip zaidem puse metu (kiti sako kad pripranta, man sake daktare kad nepripranta prie jo, musu atveju nepriprato), po tu puses metu ciut ciut pagerejo situacija bet vistiek nekazka , duphalaco isvis sugirdyt nebeidavo tai nebedaviau, labai daug kalbejau kad reikia padaryti, kad visi zmones daro ir suauge ir vaikai. Dziaugdavomes kartu kai padarydavo. Sakydavau kad pabusiu su juo kol padarys, apsikabindavau ir budavau apsikabinusi kol viska pabaigs. Atrodo pagerejo keliom savaitem paskuj tiesiog is oro vel pradejo laikyti, nors nebuvo pakieteje viduriukai, nu ir galiausiai atsibodo ir pasakiau tiesiai sviesiai as jam, kad jeigu laikysi ir nedarysi tada bus tik blogiau, tada skaudes ir pilvuka ir uzpakaliuka. Jeigu padarysi dabar tada tau neskaudes, bet jeigu stengsies nedaryti ir laikysi tada veliau vistiek teks padaryti bet jau su skausmu. (Labai bijojau istikro taip sakyti, nes bijojau kad neissigastu dar labiau, bet mum butent sitai ir suveike.) Nes uzsinorejes iskart pradejo sakyti kad kaku nori, einant i wc pats pasako kad nebus popa pilvukui ir uzpakaliukui. As jam pritariu kad nebus, nes jis saunuolis ir labai drasus vaikas nes eina iskart padaryti kaku. Aisku lig siol turiu buti ji apkabinus tualete, kitaip vel bijot gali pradeti 🙈
Zajza parašė:
Kokias judėjimo priemones naudojat lauke? Mano panelė vaikščioti nemegsta, paspirtuko bijo, vezime jau geda vezioti, nebezinau ką dar pasiūlyti
Balansini dviratuka bandykit.
3 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai