naminukas32 parašė:
Su "peliuku" 😂😁 ☺️
Aš perskaičiau "su peiliuku" 😁 Ir galvoju, čia matyt dėl to, kad kandžios (.), galvoju koks geras pavadinimas, labai tinka 😃
naminukas32 parašė:
Su "peliuku" 😂😁 ☺️
Aš perskaičiau "su peiliuku" 😁 Ir galvoju, čia matyt dėl to, kad kandžios (.), galvoju koks geras pavadinimas, labai tinka 😃
Yvette parašė:
Bedančiai bet raguoti 🤣🤣🤣
🤣Kas tiesa, tas ne melas!
KotrynaK parašė:
Maciau kalbejote apie kramtukus. As planuoju pabandyti pardavineti tokias dezutes. Zirafiukas yra barskutis.
Manau tikrai neperbrangu.
KotrynaK parašė:
Maciau kalbejote apie kramtukus. As planuoju pabandyti pardavineti tokias dezutes. Zirafiukas yra barskutis.
Aš nepirkčiau, nes stengiuos neduot medžiaginių žaislų graužt bet mano nuomonė dažnai skiriasi nuo mamų daugumos, tad 👍 kaina sakyčiau normali, sumažint visad suspėsite
Laurytux parašė:
Ne LT nera. Ziuriu Lenkuose. Tai radau labai gera kaina, bet norisi ir apziuret gyvai :/ siaip renkames tarp Britax Römer Dualfix ir Graco vien del to kad ji turi t…
Aš gal su kvailu klausimu, bet tiesiog visai nesidomėjom, nes kėdutę iš draugų perpirkom, o kiek žinau jie labai ilgai rinkosi ir ieškojo geros, tai nesukau galvos Kažkokio modelio Cybex. Turi tą gulimą padėtį, bet joje gali būti tik tada kai nevažiuoja mašina, nes tiesiog netelpa
ir kaip suprantu dėl saugumo. O Jūsų ši kėdutė belekada gali išsitiesti? Turim ir stokke, tai ten irgi gulima tik kai ant rėmo, bet važiuojant automobiliu negalima.
KotrynaK parašė:
Žinau kiek užtrunka tvarkingai nunerti žaisliukus, tai tikrai ne per brangu Aišku mokant gal ir neužtrunka, bet iki to kiek praktikos reikia
KotrynaK parašė:
as_as_as parašė:
Apie dantis- manasai dar irgi beduntis. Man idomu, kaxin kiek musu grupeje pasitvirtina teorija, kad maitinantiems pm vaikamd dantys dygsta greiciau? As nelabai tuo…
Pirma dukra maitinau 4 men mp ir isdygo dantukas jau 3.5men. Maze maitinau mp 5 men dantuku neturi dar manau cia tik mitas
KotrynaK parašė:
As pirkciau labai faini 😊 kaina manau tikrai prieinama.