GraŽinutė37 parašė:
Noriu paklausti ar yra tokių kurios šį mėnesį dar negavo vaiko pinigų? Draugė tik vakar vakare gavo, o pas mane su sūnumi tylu 🤨
O is kokio jus miesto? As Vilniuje tai visad tik 15 d gaunu- niekada anksciau nesu gavus.
GraŽinutė37 parašė:
Noriu paklausti ar yra tokių kurios šį mėnesį dar negavo vaiko pinigų? Draugė tik vakar vakare gavo, o pas mane su sūnumi tylu 🤨
O is kokio jus miesto? As Vilniuje tai visad tik 15 d gaunu- niekada anksciau nesu gavus.
GraŽinutė37 parašė:
Mano drauge visad 20d gauna. As pati iki 15d
GraŽinutė37 parašė:
Rašė kažkur spaudoi, kad veluos, aš šį rytą gavau. Nors gaudavau 8d.
as_as_as parašė:
Tai visada iki 15d praveda.
as_as_as parašė:
10 d per vesdavo 50€, o 15 d Sodra. Aš iš Vilniaus.
GraŽinutė37 parašė:
Šiuos pinigėlius gavau vakar. O iš sodros visad 15 d. Vilnius. Bet tuos 50 eur perveda mum skirtingom dienom, už vieną vaiką aš gaunu, o už kitą vyras, tai būna pirma man, o po dienos ar dviejų ir vyrui perveda.
GraŽinutė37 parašė:
Man irgi tokiom dienom pervesdavo Vilniuje, bet po 50€ už vaikus dar negavau
tomKA parašė:
Tai visada iki 15d praveda.
Mano atveju ne "iki" 15, o butent 15 d. SODRA cia. O vaiku pinigus net neisivaizduoju kuriom dienom gauname. Net neziuriu- eina tiesiog i saskaita ir kaupiasi, is ten neimam☺
GraŽinutė37 parašė:
Pasitkrinau sąskaitą, tai vaiko pinigus vakar gavau, kažkaip anksti, visada vėliau gaudavau 🙂
Nežinau ar visos matėte, bet Ali tiek vakar, tiek šiandien yra nemažos nuolaidos vakar nemažai visko užsakiau, šiandien nusprendžiau dar maitinimo liemenėlių nusipirkti
vieną jau visus metus kasdien naudoju, nu super dalykas 👍 kažkuri mamytė (berods Egluuteee jeigu neklystu) buvo rekomendavusi Yatemao, bet kaina buvo dvigubai didesnė nei aš turėjau tai vis pasvajodavau išbandyti, bet nepirkdavau. Šiandien žiūriu kad jos visos vietoj 12€ (tiek anksčiau kainuodavo), dabar po 6,63€
👍 tai nesusilaikiau ir net 5 nusipirkau 🙈🙈🙈 dar Ali pritaikė nuolaidas tai dar nuo bendros sumos 8€ pigiau gavosi 🙈 nors jau maitinimo karjera eina į pabaigą, tačiau taip pripratau prie sportinių liemenėlių kad net paprastų su vielom vos ne visas išmečiau ir nebesinori jų nešioti