tomKA parašė:
Aciu! 😊❤️ Būtent, viskas ką gaila išmesti, bus išmesta per kraustymasi😁 daug vargo, bet aš irgi galvoju kad malonus toks vargas😊
Į didelį butą kelsitės? ☺️
tomKA parašė:
Aciu! 😊❤️ Būtent, viskas ką gaila išmesti, bus išmesta per kraustymasi😁 daug vargo, bet aš irgi galvoju kad malonus toks vargas😊
Limango parašė:
4kambariu issirinkom🤷♀️ po to kai namely savo realiai vienam kambary gyvenom tai norėjosi erdves😁
tomKA parašė:
Mm, tai pas jus irgi panašiai. 🙄 Nes mes turėjom minčių pora mėnesių nuomotis butą ar pas tėvų pagyventi, bet vėliau sakau palauk, juk viską galim suderinti, su dai…
Oj mums reikėtų ne tik butą nuomotis, bet ir garažą visiems rakandams ir vyro technikai 😅 Buvo jis tokią mintį iškėlęs, bet aš sakiau nejuokaut. Du kartus kraustytis, ne ne.... dar su krūva vaikų 😃 Mano agentė kažkaip visai teigiamai nuteikė, sako, kad 3-4 mėnesiai išsikraustymui parduodant namą yra normalu. Tai mes iškart ir derinom su pirkėjais tokį ilgesnį terminą. Na ir taip gavosi, kad jie niekur neskuba, turi kur guventi ir palauks 🤗
tomKA parašė:
4kambariu issirinkom🤷♀️ po to kai namely savo realiai vienam kambary gyvenom tai norėjosi erdves😁
Nu smagu, kiekvienas turėsit po savo kambarį ☺️
vivaska parašė:
Oj mums reikėtų ne tik butą nuomotis, bet ir garažą visiems rakandams ir vyro technikai 😅 Buvo jis tokią mintį iškėlęs, bet aš sakiau nejuokaut. Du kartus kraustyti…
Super! Mes irgi vis galvojam apie kraustymąsi, bet įdomu kiek laiko butui išsikelt duoda tada 🤔 nes rakandų irgi visi kampai prikrauti 😂
Limango parašė:
Nu smagu, kiekvienas turėsit po savo kambarį ☺️
Mama patdavė butą prieš pusmetį, tai pirkėja prašė per mėnesį išsikraustyt. Bet čia susitarimo reikalas. Mamos atveju tai pirkėjai baigėsi nuomos sutartis, ji tęsti nenorėjo ir prašė išsikraustyt kuo skubiau 🙂
vivaska parašė:
Mama patdavė butą prieš pusmetį, tai pirkėja prašė per mėnesį išsikraustyt. Bet čia susitarimo reikalas. Mamos atveju tai pirkėjai baigėsi nuomos sutartis, ji tęsti…
Nu taip, cia isties susitarimo reikalas 🙂 bet kaip del jusu dziaugiuos, toks naujas etapas ☺️💚 o kaip su dukros mokykla darysit? Liks toj pacioj ar keisit i kita? 🙂
Limango parašė:
Nu taip, cia isties susitarimo reikalas 🙂 bet kaip del jusu dziaugiuos, toks naujas etapas ☺️💚 o kaip su dukros mokykla darysit? Liks toj pacioj ar keisit i kita? 🙂…
Ačiū ❤️ Laukiu nesulaukiu jau, tiesą sakant, kada kraustysimės pagaliau 😊 Ir laikau kumščius, kad tik nieks nepersigalvotų ir viskas gerai gautųsi.
Dukrą nusprendėm perkelti į naują mokyklą, jei priims aišku. Bus šalia namų, nereikės važinėt, nubėgs, parbėgs. Nereikės taip anksti keltis. Susiras gal na ujų draugų, galės po pamokų susitikti. O šitoj mokykloj niekas jos nelaiko, pati mokykla ne stebuklas, draugų nelabai susirado ji toj klasėj, negaila ir išeiti 🤷♀️
Kaip džiugu už visų pokyčius 🤗 aš labai pradėjau svarstyt apie būsto keitimą, nes ir vietos jau noris daugiau ir visgi gamtos, kiemo savo noris. O iki vaiko gimimo kalbėjom, kad gyvensim čia per amžius 😆 dabar aš labai raginu vyrą ieškot, kad mažiukui būtų daugiau erdvės, o jis sugalvojęs, kad neaiški padėtis dėl Covid gali būti su bankais ir NT kainom ir reikia laukt 🤦♀️
zibut parašė:
Kaip džiugu už visų pokyčius 🤗 aš labai pradėjau svarstyt apie būsto keitimą, nes ir vietos jau noris daugiau ir visgi gamtos, kiemo savo noris. O iki vaiko gimimo …
Na.. kainų prasme tai ir prieš covid ir dabar jos visiškai nepakito 🤷♀️ Bet va dėl paskolų, tai kiek supratau iš merginų, bankai dabar griežčiau žiūri 🧐
tomKA parašė:
Aciu! 😊❤️ Nu jo, kartais ir taip planai pasisuka😁 mūsų labai nedidelis tas namukas, suklydom ji pirkdami, o darbo ir pinigų dar daug prireiks, tai nusprendem tiesio…
Aš net truputį pavydžiu, nes taip pavargstu kol namus aptvarkau ir taip erzina, kai jau atrodo susiruošėm į lauką ir bac kažkokį drabužį pamiršau ir tada vėl lėkti iki antro aukšto, tai kai pagalvoji, kad bute suktis daug patogiau būtų 😄