2020.08.07 07:42 (prieš 5 mėn.)
Yvette parašė:
Nu pėdutė tai nemaža tikrai, ir auga tokiais šuoliais... dar kątik 14,5cm buvo, dabar anądien čiupinėju bate pirštukus, žiūriu, kad nėr vietos, pamatuoju pėdą, tai …
Taip, manosios irgi šuoliais auga 🙂 pavasarį pamenu kaip 24d adidas buvo geri, dar priekyje nemažai vietos ir taip oplia, atrodo per savaitę jau pirštukai remiasi. Išėmus vidpadį žiūriu kad nykštys jau lenda lauk 😁 aš basučių irgi esu pripirkusi 🤭😂 turiu ir superfit išeigai, ir crocs bei paprastas basutes po kiemą lakstyti ir taip net iki 28d iš viso gal 5-6 poras basučių, kiekvieno dydžio po dvi 😁 dabar kadangi crocs c8 jau maži, nykštys lenda lauk tai galvoju užsipirksiu didesnių 😁 radau c10 už normalią kainą ir paskui dar c11 papigiai idealios būklės. C11 išvis su siuntimu tik 6€ o atrodo kaip nauji, ant padukų net tie taškiukai net nepradėję trintis. Atrodo kad apsimovė, po kambarį pavaikščiojo ir pardavė 😁
O dėl batų, tai kažkaip aš neskubėjau jų parduoti, nes planavau atiduoti kaimynės dukrytei, bet jie iš kitur gavo dovanų išaugtų batų maišą, tai sudėjau į MM ir basutes, kedukus, guminukus, iš viso 7 poras batų už 11€ 🙈 net nesitikėjau taip greitai parduoti, nes galvoju vistiek jau 2 vaikų dėvėti, o įdėjus skelbimą ir po poros valandų radau net 5 žinutes ir visi iškart imu, duok sąskaitą 😁