tomKA parašė:
Na ar yra dar sergančių? 😁 Prisikalbejau, vakar dukra susirgo, net iki ligoninės vaziavom😬😬 temperatūra buvo nemaža ir net su vaistais nenumusem normaliai, vaikas k…
Oj...tao kas jai? Bet neguldė?
tomKA parašė:
Na ar yra dar sergančių? 😁 Prisikalbejau, vakar dukra susirgo, net iki ligoninės vaziavom😬😬 temperatūra buvo nemaža ir net su vaistais nenumusem normaliai, vaikas k…
vivaska parašė:
Gerklę buvo labai raudona, tai sakė tonzilių kažkoks uždegimas, nes ir pati kai pažiūrėjau tai gerklės šonai istine tokie🙄 kažkaip galėjau biski palaukti iki pirmadienio, bet Nu kartais toks neramumas būna ir viskas😄 bet nieko, pagaliau labai geros daktarės papuolė, nesakė ar tik dėl temperatūros atvaziavot😁 antibiotikų irgi neskyrė, gal ir be reikalo važiavau, bet širdis buvo ramesne🤷♀️
vivaska parašė:
Aj jau aš neturiu kada makaluot 😁 Šiaip kažkada jaunystėj bandžius visokius tokius naminius dalykėlius, bet kažkaip nesužavėjo manęs. O ir iš viso chemija labiau ti…
Kad ten greit galima susimakaluoti, bet aiškiu laiko irgi reikia, o kai vaikų visur pilna, tai būna ir tų kelių minučių neatsiranda 😁 Man tai baisiai patinka trintų žolių kaukės ir dažai plaukams 🥰 Bespalvės chna kaukės tai man labai labai, taip pat ir plaukus dažau žolelėm 🤗 Dabar kaip tik laukiu savo siuntinuko iš Vokietijos su kaukytėm, taip norių dar spėti iki gimdymo pasidaryti, nes po to jau matyt nei plaukus pasidažysiu ar kaukę pasidarysiu tikrai negreit 😆
tomKA parašė:
Džiugu girdėti, kad jau geriau šiandien, taip negera, kai vaikučiai serga 🙁
tomKA parašė:
Gerklę buvo labai raudona, tai sakė tonzilių kažkoks uždegimas, nes ir pati kai pažiūrėjau tai gerklės šonai istine tokie🙄 kažkaip galėjau biski palaukti iki pirma…
Būna ir man taip 😃 Nulekiu, pasirodo, kad nieko rimto. Bet tuo momentu atrodo, kad reik važiuot ir viskas 😃 Bet kaip sakau, geriau jau veltui nuvažiuoti, nei kažką pražiopsoti. Sveikatytės! 🌹🤗
Kisulita parašė:
Džiugu girdėti, kad jau geriau šiandien, taip negera, kai vaikučiai serga 🙁
vivaska parašė:
Būna ir man taip 😃 Nulekiu, pasirodo, kad nieko rimto. Bet tuo momentu atrodo, kad reik važiuot ir viskas 😃 Bet kaip sakau, geriau jau veltui nuvažiuoti, nei kažką…
Tai taip, dabar kai pagalvoji pirma diena karsciavo, tai kokiam velniui reikėjo važiuoti, bet kaip sakėt reikia ir viskas😄😄 ai nieko, jau gerai šiandien, dar pora dienų pabusim namie ir tada galės žygiuoti į darželį😁 o mažasis matyt tiek issisirgo kad pokolkas tfu tfu tfu neserga, net slogos nera😄😄
tomKA parašė:
Tai taip, dabar kai pagalvoji pirma diena karsciavo, tai kokiam velniui reikėjo važiuoti, bet kaip sakėt reikia ir viskas😄😄 ai nieko, jau gerai šiandien, dar pora d…
Nu tai super, kad taip greit viskas praėjo 😃
Mano dičkė irgi jau atsigavo, slogą beveik išgyvendinom, mažės atrodo atsilaikė 👍😊
vivaska parašė:
Nu tai super, kad taip greit viskas praėjo 😃
Mano dičkė irgi jau atsigavo, slogą beveik išgyvendinom, mažės atrodo atsilaikė 👍😊
Išduokit paslaptį, kaip su ta sloga kovojat? Mano mažąjam lyg kabinasi, baubuku tepu, bet vis tiek šiek tiek varva 🙈
Limango parašė:
Išduokit paslaptį, kaip su ta sloga kovojat? Mano mažąjam lyg kabinasi, baubuku tepu, bet vis tiek šiek tiek varva 🙈
Baubukas, inhaliacijos, jei jau sunkesnė, tai nakčiai Vibrocil lašinam ir Sinupret lašiukus geriam gydymui kai įsibėgėja.
Yvette parašė:
Baubukas, inhaliacijos, jei jau sunkesnė, tai nakčiai Vibrocil lašinam ir Sinupret lašiukus geriam gydymui kai įsibėgėja.
Ačiū, na panašiai ir gydomės ☺️