Yvette parašė:
Baubukas, inhaliacijos, jei jau sunkesnė, tai nakčiai Vibrocil lašinam ir Sinupret lašiukus geriam gydymui kai įsibėgėja.
Dar tonsilgon lašiukai gerai veikia. Saviškei duodu tai greit slogą sutraukia, valosi geriau.
Yvette parašė:
Baubukas, inhaliacijos, jei jau sunkesnė, tai nakčiai Vibrocil lašinam ir Sinupret lašiukus geriam gydymui kai įsibėgėja.
Dar tonsilgon lašiukai gerai veikia. Saviškei duodu tai greit slogą sutraukia, valosi geriau.
Yvette parašė:
Jo, vibrocil lasinukai neblogai, jei būna kad sunku vaikui kvepuoti
vivaska parašė:
Nu tai super, kad taip greit viskas praėjo 😃
Mano dičkė irgi jau atsigavo, slogą beveik išgyvendinom, mažės atrodo atsilaikė 👍😊
Smagu girdėti! 😊🌻🙏
Limango parašė:
Išduokit paslaptį, kaip su ta sloga kovojat? Mano mažąjam lyg kabinasi, baubuku tepu, bet vis tiek šiek tiek varva 🙈
Mažąjai tai lašinu fiziologinio skysčio, kad paskystintų ir lengviau išsitrauktų,vir traukiy su aspiratorium. Po to baubukas 😃 Jei kemšasi, Vibrocilis. Inhaliuot neinhaliuojam, nes esu skaičiusi, kad gali nueit gilyn, vtai bijau 🙈 Paprastai jei nesikomplikuoja, tai gan greitai ir praeina. Na o jei ne, tada jau vaistai belieka ....
O vyresnėlei plaunu su Otosan, geresnio būdo išgydyt nesu atradus 👍
Kisulita parašė:
Jau po truputį ieškom spalinukui lovos ir dabar nežinau kokių matmenų antklodę pirkti 😄 Internete žiūrinėjuos, tai vienvietės 140×200, didelė, bet gal bus kaip tik,…
Aišku tokią ir pirk, neverta tų pamažintų jau imti. Lova jau turbūt didelė bus, kokia 80/90x200, tai tilps didesnė kaldra.O tokiai antklodei ir patalynė universali viengulė tiks, ir antklodės nereikės kaitalioti greit 😉
Kisulita parašė:
Jau po truputį ieškom spalinukui lovos ir dabar nežinau kokių matmenų antklodę pirkti 😄 Internete žiūrinėjuos, tai vienvietės 140×200, didelė, bet gal bus kaip tik,…
Musu jau seniai miega normalioj lovoj, bet kaldra dar ta maza naudojam, bet kiek naudojam tai geda pasakyt net, nes siaip po pleduku miega visada arba visai nusiklojus, nemegsta silumos visai, prakaituoja tuoj 🤦 kai reiks jau perleist patalus naujam seimos nariui tai pirksiu normalia viengule patalyne. Bet net neisivaizduoju kokia pagalve reiks pirkt 🤷
vivaska parašė:
Aišku tokią ir pirk, neverta tų pamažintų jau imti. Lova jau turbūt didelė bus, kokia 80/90x200, tai tilps didesnė kaldra.O tokiai antklodei ir patalynė universali …
Tai va, aš krgi galvoju orientuotis į ateitį ir imti normalių matmenų 😀👍
Kaip sekasi su mažiausiai šeimos narei? 🤗
saundstorm5 parašė:
Musu jau seniai miega normalioj lovoj, bet kaldra dar ta maza naudojam, bet kiek naudojam tai geda pasakyt net, nes siaip po pleduku miega visada arba visai nusiklo…
Tai maniškis visą vasarą tik su antklodės užvalkalu pramiegojo, dar ir dabar būna miega po juo, jeigu dieną saulė pakaitina 😄 Mes jau pagalvę turim, reikės nupirkti tik anklodę naują, na ir dar čiužinį matyt 🤔 Gerai, kad nėra skubos, nes mažyliui nupirkom lopšelį, tai turėsim laiko po truputį surasti naują lovą ir neskubant iškraustyti, o tada ir patalus pakeisim 😁
Kisulita parašė:
Tai va, aš krgi galvoju orientuotis į ateitį ir imti normalių matmenų 😀👍
Tai vat man irgi taip atrodo 😊
Su mažąja pastaruoju metu nekažką.... Nesuprantu, kas jai yra. Bet nuo 2 sav valgo ji keistai. Puola, patraukia, pradeda klykt, stumiasi, vėl.puola.valgyt ir taip tamposi, dėl ko nepavalgo ir užb1-1.5 val vėl nori valgyt 🤦♀️ Valgant girdisi, kaip burbuliuoja jaibstemplėj, pilvely. Įtarė gydytoja katarą, nusipirkom bakterijų, turėjo ale pagerėt, bet negerėja, o tik blogyn kasdien. Būdavo dar naktį pavalgo ramiai, dabar jau ir naktį rėkia...Šiąnakt iki 1.30 val klykė. Naktį valgė verkdama. Išmatos buvo gleivėtos, žalsvos, dabar jos jau skystokos ir samanų spalvos. Ir priedo išberta.
Aš jau nebevalgau nei pieno produktų, nei kviečių, nei kiaušinio, šokolado, riešutų...žodžiu, jokių galimų alergenų. Bet prastėja...
Tai gavom siuntimą į klinikas pas pediatrą, bet vizitas po savaitės, tai šiandien važiuosim pas savo gydytoją, ji nori įvertint būklę, ar saugu tiek laukt. Vešim šlapimą ir išmatų pasėlį tirti.
Nu duok die atrast, kas čia negerai, nes ir vaiko siaubingai gaila, ir patys jau esam išsekę. Paskutinėm dienom ji arba miega, arba klykia, nebūna normali visai...