vivaska parašė:
Tai vat man irgi taip atrodo 😊
Su mažąja pastaruoju metu nekažką.... Nesuprantu, kas jai yra. Bet nuo 2 sav valgo…
Vaje.. Tai matyt kažką skauda, kažkoks diskomfortas jai. Nenoriu nieko komentuoti lauksim ziniu🙄 sekmes❤️
vivaska parašė:
Su mažąja pastaruoju metu nekažką.... Nesuprantu, kas jai yra. Bet nuo 2 sav valgo…
Vaje.. Tai matyt kažką skauda, kažkoks diskomfortas jai. Nenoriu nieko komentuoti lauksim ziniu🙄 sekmes❤️
tomKA parašė:
Tai taip, kažkas tikrai negerai ir įtariu, kad čia ne kataras ar pilvo diegliai... Ieškosim priežasčių. Tikiuosi, kad nieko labai baisaus nebus.
saundstorm5 parašė:
Musu jau seniai miega normalioj lovoj, bet kaldra dar ta maza naudojam, bet kiek naudojam tai geda pasakyt net, nes siaip po pleduku miega visada arba visai nusiklo…
Eva nei pledo nei kaldros nenaudoja, jei bandai užklot tai kojos tik ore susimala ir vėl plika miega 😄 jaučiu dar greit nekeisim antklodės. O pagalvę baudojam Ikea vaikišką. Labai geras dydis, prilipo jai, neaukšta ir vis minkščiau po galva 😉
vivaska parašė:
O vištieną valgai? Skamba panašiai kaip mano sesės atvejis... nustojo valgyt vištieną ir viską kas net sudėtyje turi pieno produktų ir baigėsi bėdos 🥺
vivaska parašė:
Tai taip, kažkas tikrai negerai ir įtariu, kad čia ne kataras ar pilvo diegliai... Ieškosim priežasčių. Tikiuosi, kad nieko labai baisaus nebus.
Viskas bus gerai, išsiaiškinsit. 😉 🌻
vivaska parašė:
Ojej, linkiu kuo greičiau atrast bėdą ☺️
vivaska parašė:
Mums irgi taip buvo su pilvuku, Tik maniškis neverksnys, nei naktim, nei diena neklyke nuo pilvo putimo. Tiesiog pradejau keist krutis maitinant kas 3-4 val, nes jis nepasiekdavo riebesnio pieno, o isvalgydavo tik ta liesesni, kuris rugsta zanyne, todel tamseja ismatos, pucia pilvuka. Ir viskas susitvarke 🙂
Yvette parašė:
Eva nei pledo nei kaldros nenaudoja, jei bandai užklot tai kojos tik ore susimala ir vėl plika miega 😄 jaučiu dar greit nekeisim antklodės. O pagalvę baudojam Ikea …
Nevalgau nieko, kur tik to baltymo gali būt 😔 Bet pas ją jau kakutis kaip rūgštynių sriuba, ir tekstūra, ir spalva...
Buvom pas gydytoją, ji įtaria kad gali būt laktozės netoleravimas. Mėginsim dabar tokius lašiukus, jei pagerės, vadinas laktozė kalta. Plius ir pasėlį paauginsim, kas ten žino, gal infekcija kokia...
Yvette parašė:
Eva nei pledo nei kaldros nenaudoja, jei bandai užklot tai kojos tik ore susimala ir vėl plika miega 😄 jaučiu dar greit nekeisim antklodės. O pagalvę baudojam Ikea …
Tiesa, o po kiek laiko išmetus produktus pagerėjo tavo sesei? Nes aš 1.5 savaitės jau nevartoju, bet tik blogėja....
Ir dar klausimėlis, kada jį grąžino tuos produktus į savo mytybą? Ar kol žindė, tol ir nevartojo?
naminukas32 parašė:
Mums irgi taip buvo su pilvuku, Tik maniškis neverksnys, nei naktim, nei diena neklyke nuo pilvo putimo. Tiesiog pradejau keist krutis maitinant kas 3-4 val, nes ji…
Tai tu man papasakok, kaip keitalioti kas 3-4 val 🙈 Jei ji žinda 5 min maždaug kas 1-1.5 val. Nes abi mano panos kiekvieną maitinimą išvalgydavo abi krūtis, tai aš net nesidomėjau 😃 O Adelę maitinu vieną kartą iš vienos, kitą kartą iš kitos krūties. Tai kas kiek maitinimų keisti? Ką su kita daryt? Nusitraukt?
vivaska parašė:
Tai tu man papasakok, kaip keitalioti kas 3-4 val 🙈 Jei ji žinda 5 min maždaug kas 1-1.5 val. Nes abi mano panos kiekvieną maitinimą išvalgydavo abi krūtis, tai aš …
Maniskis 3-4 val begyje valgo kelis kartus, tai ir duodu tik is tos pacios kruties, o kita ilsisi 😁 nieko nenusitraukineju, pieno nesumazejo, jokiu uzdegimu ar pan nebuvo. Buna kad ir dabar pasitustina skystai ir zaliai, bet nzn nuo ko 🤔 pieno tik I kava siek tiek pilu, daugiau pieno produktu ne vartoju, vistienos irgi nevalgau, miltiniu patiekalu ir dar daug ko, bet vistiek pasitaiko blogu dienu 🤷♀️ vis dar tvarkosi ju virskinimo sistema, o cp pagalba gimusiems tai uztrunka dar ilgiau 😬