KristinaV. parašė:
Pas mus irgi nebuvo kazkokios savo kalbos. Ciauška, kad atrodo, kaip jie nepavargsta. Vakar vaziavom su vezimuku iki miesto, kelio kazkur 45 minutes, visu keliu kūr…
🤣🤣🤣 iš kur tokių istorijų pas vaiką 😳😁😁😁
KristinaV. parašė:
Pas mus irgi nebuvo kazkokios savo kalbos. Ciauška, kad atrodo, kaip jie nepavargsta. Vakar vaziavom su vezimuku iki miesto, kelio kazkur 45 minutes, visu keliu kūr…
🤣🤣🤣 iš kur tokių istorijų pas vaiką 😳😁😁😁
BeShi parašė:
🤣 Gero naudojimo 😉
Ačiū dar kartą, labai naudojami jie pas mane, po kiekvieno galvos plovimo susisuku 😄 Jau buvo panika, kai jokioje parduotvėje neradau, o iš ali pirkti buvo ne kažką 😄
Dėl kalbos, tai visiems skirtingai, mano sūnėnas iš vis nekalbėjo 2 metų, o dabar 5 būdamas ištisai plepa 🙈
vivaska parašė:
Patikėk....pakavau spintą ir žaislus, pilnas kampas dėžių gavosi. Atėjo vyras, sako, šitiek pripakavai, o spinta kaip pilna, taip pilna 😃
Man net sunku įsivaizduoti kiek ten jums dėžių gausis 🙈 Mes tai pilnai viena autobusiuką užkrovėm, o kas liko, savo automobilį iki lubų užkrovėm 😂
Aš tai kažkaip labiau linkusi prie natūralios kosmetikos, bet aišku pas mane ir galvos oda bei plaukai problematiški, galvos odą niežti, labai jautri, o plaukai ploni ir linkę greit riebaluotis, tai vis ieškau šampūno, kuris neerzintų galvos odos ir suteiktų daaaug purumo 😄 Tai Calia man tuo ir patiko, kad po jo plaukai labai tankūs atrodo 🤗 Beeet, neaošku ar čia šampūno nuopelnas ar tiesiog nėštumo metu plaukai tokie buvo dėl hormonų 😄 Jau kartą buvau apsigavusi su pirmagimiu, kai galvojau, kad atradau nuostabų šampūną, įsigijau didesnį buteliuką jo, o pagimdžius paaiškėjo, kad nelabai man tas šampūnas iš vis tinka 🙈 Nežinau kurie hormonai nėštumo tokius stebuklus daro, bet man nei plaukai riebalavosi, nei odą niežtėjo, bet dabar praėjus mėnesiui po gimdymo, jau žiūriu vėl niežti ir matyt tuoj vėl riebaluosis kai reikiant 😬
naminukas32 parašė:
Savo kazkokios kalbos kaip ir neturejo, nes vis stengdavosi atkartoti zodzius ir daugmaz pavykdavo. Siai dienai ciauska labai daug, sakiniais, suprantu kiekvieną zo…
Pas mus irgi savos kalbos nebuvo, iš kart pradėjo mokytis normaliai kalbėti, bet dabar iš kur jis tų žodžių prigalvoja, tai nesuprantam 🙉 Grįžo iš senelių tai kai pradėjo jis man tuos neaiškius žodžius varyti ir mato, kad aš pasimetusi nesuprantu ir juokiasi 🙉 Seneliai labai reagavo į jo tas nesąmones, tai matyt patinka iššaukti reakciją, tai dabar pasigavo ir varo jis tais nesąmoningais žodžiais specialiai ir laukia ką sakysim 😄
KristinaV. parašė:
Maniškis orgi mėgsta lauke paplepėti, būna: pilka katė, juodas ratas, maža maža gaisrinė (jo mėgstamas žaisliukas, ima kartu), didelė mašina ir pan. O namie tai vyksta užsakymai maitui, vakar buvo "batoną be dešrytės", šiandien "batoną su dešryte", būna "jogurto be banano" prašo 😄
paneleparren parašė:
Čiauška. Daug. Ir labai pyksta, jei kokio žodžio nesuprantu 🙈
Maniškis irgi pasinervina, jeigu kažko nesuprantu arba ima juoktis 🙉
Kisulita parašė:
Pas mus irgi savos kalbos nebuvo, iš kart pradėjo mokytis normaliai kalbėti, bet dabar iš kur jis tų žodžių prigalvoja, tai nesuprantam 🙉 Grįžo iš senelių tai kai p…
Patinka gaisrinės? 😁 Mano sūnėnas buvo pasinešęs ant gaisrinių, buvom padovanovę, bet paskui kai iš jų paveldėjom didžiausią dėžę žaislų, žiūriu ir gaisrinė įdėta 😁 matyt atsižaidė 😁
Kadangi manoji nelabai žaidžia tai esu idėjusi skelbimą kad parduodu už kelis eurus. Gal domina? Bet ji gan didelė, su garsais 🙂
Typota parašė:
Patinka gaisrinės? 😁 Mano sūnėnas buvo pasinešęs ant gaisrinių, buvom padovanovę, bet paskui kai iš jų paveldėjom didžiausią dėžę žaislų, žiūriu ir gaisrinė įdėta 😁…
gaisrines mes noretumem. Uz kiek parduodate? Irgi labai megsta jas maniskis...
as_as_as parašė:
Ar cia as uzbegau Kisulitai uz akiu, nes jai buvo siuloma? Tai uzleidziu eile Kisulitai, taip sakant, nes nemandagiai uzlindau
as_as_as parašė:
Parduodu už 3€, dukrytei į taupyklę 🙂 jos ilgis 40cm, paspaudus groja gaisrinės signalai 🙂 kiek žiūrėjau niekas niekur nesulužę, tik tiek kad buvo žaista 🙂
Tai jeigu Kisulita nenorės, jums galėsiu parduoti 🙂
Kisulita parašė:
Man net sunku įsivaizduoti kiek ten jums dėžių gausis 🙈 Mes tai pilnai viena autobusiuką užkrovėm, o kas liko, savo automobilį iki lubų užkrovėm 😂
Aš vargstu su jautria, pleiskanojančia oda ir besiriebaluojančiomis šaknimis 🤷♀️🙈 Nekenčiu, kai sukrenta plaukai, nes baisiai atrodo 🙊
Tai suprantu tave 😃
Dabar išmėginau tokį Korėjietišką Aromase šampūną. Man patiko. Va ligoninėj tik 4 parą susiriebalavau, kai būdavo antrą dieną po plovimo į žmones baisu išlįst 😃 Tai jei bus noras išmėginti, mačiau yra ir nedideli kiekiai 😉
Manoji kalba daug sava kalba, bet suprantamų žodžių turim kokia 20 tik. Ir labai tas apsunkina bendravimą su ja pastaruoju metu, nes ji kažką pasako ir įsivaizduoja, kad mes ją suprasti turim. Bandom visaip spėlioti, prašom parodyti ko nori, o ji tada tik sustingsta ir tiek rėkia, isiklykia iki pasikukciojimo net. Ir taip gali rėkti visas 15 min. Be perstojo kol nesuprasi ko ji nori. Sunkus amzius atėjo.