2020.12.01 20:32 (prieš 1 mėn.)
saundstorm5 parašė:
Vivaska, ar jau pasveikot visi? Kaip vaikai persirgo? 🤔 I musu seima irgi ta zaraza isisuko, vyras jau su teigiamu, as irgi jau su simptomais, net neverta testo dar…
Och tu velnias...
Tu žinok aš nežinau, ar mano vaikai persirgo, darysiu antikūnių testą, nes nelabai turėjo simptomų. Mažiausioji Adelė karščiavo, galvojom cotona, bet pasirodė, kad inkstų uždegimas, corona testas buvo neigiamas. Šiaip kai gulėjom ligoninėj, tai pasakojo gydytoja, kad dažniausiai pas juos guli mama su vaiku, mama serga corona, vaikas ne. Ir jie šiaip pastebėjo, kad vaikai nelabai serga. Tai va tau šiek tiek paguodos. Jei maitini pati, duok kuo daugiau žįsti, tai gaus antikūnių ir gal net neužsikrės. Adelė neužsikrėtė.
Dabar jau mes visi sveiki. Vaikams dar galioja izoliacija iki penktadienio ir bus viskas, laisvė. Vyras persirgo lengviausiai, jam buvo tik sloga ir po to dingo skonis, uoslė. Viskas. Man buvo sunkiau, tris dienas laužėbm kaulus, turėjau temperatūros, tada sloga, dingo uoslė, skonis, tada vieną dieną bėgo upeliai iš nosies, po to vieną dieną buvo baisūs migreniniai galvos skausmai, nepadėjo nei paracetamolis bei ibuprofenas, tik kai suleido ketanolio atleido, na ir po to jau praadėjau sveikt. Bet šiaip visumoj prasisukom lengvai.
Linkiu ir jums lengvai persirgti ir vaikučiams neužsikrėsti 🤗🎈
Man gydytoja liepė gert daug šiltų arbatų, 2 gr vitC, vitD ir cinko imunitetui.