vivaska parašė:
Manipuliuoja 😃 O kokias palūkanas jums siūlė seb ir swed?
Seb 2,39%, swed 2,40% bet jei pas juos pereinam tai 2,39% (dabar galvoju ar tik ne 2,29 turim 🤔).
vivaska parašė:
Manipuliuoja 😃 O kokias palūkanas jums siūlė seb ir swed?
Seb 2,39%, swed 2,40% bet jei pas juos pereinam tai 2,39% (dabar galvoju ar tik ne 2,29 turim 🤔).
BeShi parašė:
Nu bet skirtumas nėra baisiai didelis 🤔
vivaska parašė:
Nu bet skirtumas nėra baisiai didelis 🤔
Tai vienodas palukanas pasiūlė 😁 gal ne taip surašiau. Pasižiūrėjau tai seb siūlė 2,29%, o swed 2,30%, bet jei pereinam su pensijom tai 2,s9%, tai pasilikom seb, nes reziume tokios pat mokamos sumos, o mums dėl perėjimų didesnis nuostolis.
Bet šiaip ir ta 0.01% dalis yra nemažai piniginėje išraiškoje.
vivaska parašė:
Nu jo jo, biurokratija juoda ir dar patys verkia, kad nespėja paraiškų nagrinėt, kiek daug darbo (man taip sakė, kai skambinausi teisėjos padėjėjai). Tai jau parduo…
Nu bet iš tikrųjų vaikai tada ant gatvės lieka, nors nesvarbu kad tėvai, tai yra mes ir rankpinigius davem ir į dokumentus daug pinigų sukisom😁 ai persigvojam, neleidžiam jums pirkti😂😂
tomKA parašė:
Nu bet iš tikrųjų vaikai tada ant gatvės lieka, nors nesvarbu kad tėvai, tai yra mes ir rankpinigius davem ir į dokumentus daug pinigų sukisom😁 ai persigvojam, nele…
Tai va būtent, kad tas leidimo prašymas tada jau gaunasi toks lempinis 😃 Juk jau prašydamas leidimo parduoti tu pateiki visus dokumentus, ką pirksi pardavus, kodėl parduodi.ir pan.
BeShi parašė:
Tai vienodas palukanas pasiūlė 😁 gal ne taip surašiau. Pasižiūrėjau tai seb siūlė 2,29%, o swed 2,30%, bet jei pereinam su pensijom tai 2,s9%, tai pasilikom seb, ne…
Na aš irgi nepereičiau, nebent tikrai pasiūlytų ženkliai mažesnes palūkanas. O čia vienodas siūlo ir dar turi viską pas juos persinešt, įdomiai 😃
Gal kas naudojat žuvų taukus Equazen baby?
Buvau dukrytei pavasarį nupirkusi, bet jai nepatiko ir guminukus pradėjom naudoti. Turiu 2 dėžutes (1 pilną ir iš kitos vos 4 kapsulės nuimtos, tai liko 26vnt, bendrai 56vnt). Galiojimas iki 2021/05.
Už dvi dėžutes mokėjau 22€, tai dabar abi pakuotes už 15€ atiduočiau 🙂
Typota parašė:
Gal kas naudojat žuvų taukus Equazen baby?
Buvau dukrytei pavasarį nupirkusi, bet jai nepatiko ir guminukus pradėjom naudoti.…
Mes irgi prie guminukų perėjome, šiuos į mišinuką lašindavome, nes kitaip neįsiūlysi
Belė2018 parašė:
Mes irgi prie guminukų perėjome, šiuos į mišinuką lašindavome, nes kitaip neįsiūlysi
Kas per guminukai? 🙂
Belė2018 parašė:
Mums mociute tokiu nupirko. Pora dienu valge gerai, paskui nebeisiuliau 🤷♀️