tomKA parašė:
Mes būtent dėlto ir darėm namie, nes mažasis labai aktyvus tai būtume irgi ramiai nepabuve😑 o dabar batuta užsakė tai vaikų prie stalo realiai nei vieno nebubo😁…
Kaip gerai, kai vaikams veiklos yra, galima tada ramiai pasisėdėti 😄
tomKA parašė:
Mes būtent dėlto ir darėm namie, nes mažasis labai aktyvus tai būtume irgi ramiai nepabuve😑 o dabar batuta užsakė tai vaikų prie stalo realiai nei vieno nebubo😁…
Kaip gerai, kai vaikams veiklos yra, galima tada ramiai pasisėdėti 😄
Yvette parašė:
Mano mama visus mus tris panašiai gimdė 3-4 valandas...
Tai kiek girdėjau tai irgi paveldima, tai tau pasiseke😄 jo žiauriai šią kai vandenis nuleidžia... 😳
Yvette parašė:
Skaudėjo, bet pakenčiamai 😄 va kai vandenis nuleido tai buvo saldu 😄
Aaa, nu man pirmiausiai nuleido vandenis, po to dar skatino, tai gal ir tie skausnai kitokie tada 🙈
tomKA parašė:
Tai kiek girdėjau tai irgi paveldima, tai tau pasiseke😄 jo žiauriai šią kai vandenis nuleidžia... 😳
Zinokit, nera paveldima. Mano mamai su abiem vaikais cezarius dare, nes atejus laikui vandenys nubego patys, bet gimdymo veikla nevyko net ir skatinant, kaklelis neatsidarinejo visai. Pries pirma gimdyma ir as galvojau, kad paveldima ir man taip pat bus. Bet i 1 gimdyma nuvaziavau su 8cm ir uztrukau 5h, o i 2 gimdyma nuvaziavau su pilnu atsidarymu ir uztrukau 1,5h 😊 mama vis dar labai stebisi, kaip mums viskas taip skirtingai gimdymu metu vyko 😄
Agnemilija parašė:
Zinokit, nera paveldima. Mano mamai su abiem vaikais cezarius dare, nes atejus laikui vandenys nubego patys, bet gimdymo veikla nevyko net ir skatinant, kaklelis ne…
Na mes su mama irgi nepanašios gimdymo klausimu. Ji normaliai, laiku pagimdė abi su sese, o va aš ir pernešiojau abi, ir veikla nevyko, reikėjo skatint.
tomKA parašė:
Nu gal tada ne taip nugirdau, kaip kažkokio laidoj daktare kalbejo🤷♀️ nes mums su mama tai sutapo abi buvom greitos pakankamai😊
Tiek mano mama, tiek mano sese, tiek as, visos gimdem anksciau nustatyta termino 😁 ir visos gan greitai. Sese antra karta kai gimde, tai kai suprato, kad cia jau tikri sąrėmiai, iki vaiko gimimo uztruko tik 1.5 val. Man su pirmu nuo atvykimo iki gimimo uzteko 2.5 val, o su antru nuo pirmo saremio iki pilno atsidarymo praejo 4val (paskui buvo cp). Beja, mama trecia sese pagimde greitojoj, pakeliui I ligonine 😁
tomKA parašė:
Nu gal tada ne taip nugirdau, kaip kažkokio laidoj daktare kalbejo🤷♀️ nes mums su mama tai sutapo abi buvom greitos pakankamai😊
Ne ne, taip sako, kad turi įtakos genetika ir kaip mama gimdė, tai didelė tikimybė, kad ir dukrai taip pat bus. Na bet ne visada 😃
naminukas32 parašė:
Tiek mano mama, tiek mano sese, tiek as, visos gimdem anksciau nustatyta termino 😁 ir visos gan greitai. Sese antra karta kai gimde, tai kai suprato, kad cia jau ti…
Nu aš visada svajojau, kad man taip būtų 😃 Deja deja...kaip mano gydytojas sakė, vienos sutvertos gimdyt, o kitos labai geros nešiotojos 😃 Tai aš ta nešiotoja gera 😃
vivaska parašė:
Nu aš visada svajojau, kad man taip būtų 😃 Deja deja...kaip mano gydytojas sakė, vienos sutvertos gimdyt, o kitos labai geros nešiotojos 😃 Tai aš ta nešiotoja gera …
Nesiotoja 😆😆👍 o galetu viskas viename buti 😁 nieko, svarbu, kad viskas gerai praejo 😊 kada jus namo paleis? 🙂
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai