Typota parašė:
Maikutė, tympos ir lietaus kombis 👍☺️
Tiesiogiai iš lauko 😀
Na va, reikia ir mums lietaus kombio ir guminių batų 😄 Kažkaip aš vis per vėlai susižiūriu ko reikia 🙈 Kur pirkot lietaus kombinezoną ir guminiųs batus? MM? 🙂
Typota parašė:
Tiesiogiai iš lauko 😀
Na va, reikia ir mums lietaus kombio ir guminių batų 😄 Kažkaip aš vis per vėlai susižiūriu ko reikia 🙈 Kur pirkot lietaus kombinezoną ir guminiųs batus? MM? 🙂
Typota parašė:
Vakar iš mm nupirkau didriksons duved 90d, ryt turėčiau gauti nes šiandien išsiuntė. Jeigu nori, kai gausiu galėčiau 90d pamatuoti. Bet manau kad jums ir 80d būtų p…
Ok, pamatuok 🙂 Aš galvoju tarp 80 ir 86 🤔 Galvoju naują imti su akcija, vis tiek dviem vaikinukam bus 🙂
Typota parašė:
Tiesiogiai iš lauko 😀
O jau plaukučių gražumas! 🥰 koks pas jus lietaus kombis? Nesušyla su juo?
Kisulita parašė:
Na va, reikia ir mums lietaus kombio ir guminių batų 😄 Kažkaip aš vis per vėlai susižiūriu ko reikia 🙈 Kur pirkot lietaus kombinezoną ir guminiųs batus? MM? 🙂…
Taip, MM. Lietaus Reima kombis su siuntimu 11€, o guminius šį kartą taip pat iš MM pirkau. Pavasarį buvau naujus iš maximos su akcija už 12e nupirkusi ir nei vieno karto neapsimovėm kaip išaugo 😥 o parduoti tai vos už 6e pardaviau nors ir su etiketėm buvo bet niekas nepirko. Dabar galvoju kiek tie guminiai tėra dėvimi, tai dėvėtus lupilu su siuntimu už 4e nupirkau. Buvo ir pigesnių ir be siuntimo bet norėjau su šniūreliais nes kai taškosi tai per viršų pilni guminiai pribėga vandens 😀 su šiais tikiuosi taip nebus 😀
Kisulita parašė:
Ok, pamatuok 🙂 Aš galvoju tarp 80 ir 86 🤔 Galvoju naują imti su akcija, vis tiek dviem vaikinukam bus 🙂
Didriksons yra 80, 90, 100 dydžiai. Tai sakau 90 bus didelis nes labai didintas 🙂 ryt kai gausiu pamatuosiu 🙂
Aguonutė parašė:
Tai įtariu mano 84 cm panelė nuskęs 80 dydyje?
Mano įkeltoje foto dukrytė 86cm ūgio buvo. Buvo didokas, bet neužilgo buvo pats tas. Tai gal neskęs 🤔
Limango parašė:
O jau plaukučių gražumas! 🥰 koks pas jus lietaus kombis? Nesušyla su juo?
Ačiū 🌺 Reima kombis, viduje tik plonas pūkiukas 🙂 dabar tai atitraukus laikau kad nesukaistų 🙂 bet šiaip lyjant lietui ir esant vėjui pats tas 🙂
vivaska parašė:
Ačiū tau už išsamią info 😉 Aš kaip tik sugalvojau šįkart ne Columbia, o Didriksons kombius išmėgint. Nors tiko mums ir anie, bet šiuos kažkaip dar labiau giria mamo…
As turiu ir Columbia ir lassie. Man jie visi vienodai geri. Tik Baby city buvo nuolaida, tai lassie pirkau uz 35 eurus😀 pirkau 80d. Tai dar net siandien didokas😀