Vaida Kal. parašė:
Labai dekui uz atsakyma. Kilo dar keli klausimai![]()
O kaip jus pratinot uzmigt lovytej? Pamaitindavot pvz sededama lovoj? Neuzmigdavo?…
Sėdėdama pamaitindavau, o jeigu užsnūsdavo vistiek dėdavau į lovytę. Tada aišku prabusdavo, paverkdavo, bet supratus, kad nieko nebus, atsiguldavo ir užmigdavo. Kol pabudus verkdavo, aš stengdavaus niūniuoti, švelniai kalbėti, glostyti. Paverkė ji man gal max 2 dienas. Po to tapo įprasta taip užmigt. Kadangi maniškė nemėgsta supimų, tai ji pati kaip nori, taip užmiega dabar. Čia gal atrodo žiaurus midymo būdas, kai virkdai vaiką, nes iš pradžių aš pati į tokius žiūrėjau skeptiškai. Bet, pas mus būdavo ištisas ale valgymas kas valandą. Suprantu, kai vaikas mažas, viskas ok buvo, bet, kai vaikui beveik pussantrų ir šitaip, tai abu neišsimiegam, o tą mamos artumą galima ir kitaip parodyt ir šiaip tokio amžiaus vaikas naktį jau gali pilnai išmiegot be pavalgymų.. čia net valgymu nepavadinsi, o atsigėrimu 😀
Dabar mum toks periodas, kai tik kas ne taip, iškart į ašaras. O ką daryt, kad vaikas suprastų kas negerai, negalima ir pnš?