Colte parašė:
As jau irgi ligonineje, 2cm, saremiai skausmingi, bet veikla nevyksta, tad leidzia skatinamuosius. Jauciu prasysiu epiduro, nelabai jau galiu kentet.
nu bet jau greitai, laikykites !
Colte parašė:
As jau irgi ligonineje, 2cm, saremiai skausmingi, bet veikla nevyksta, tad leidzia skatinamuosius. Jauciu prasysiu epiduro, nelabai jau galiu kentet.
nu bet jau greitai, laikykites !
Colte parašė:
Tikėkimės gausit epidūrą ir viskas pagreitės ir palengvės
Gerda.S parašė:
As mamos seniai jau paprasiau,kad nesuktu man galvos su klausimais,kai bus vaikas,tada ir pranesiu,tai nekamuoja jiuz tat visi kiti kas netingi kiekviena…
Man ir nesuka. Tuo labiau, kad ji žino, jog kai prasidės veiksmas jai atvešim savo šunį prižiūrėti ;) man svarbu kiti neskambina ir neklausinėja
Patt parašė:
Trumpai tariant: daug judeti vertikaliai, tupcioti, aštriau valgyti, su pipirais ar bazilikais, cili (aisku ne perlenkta lazdos),kuo daugiau mylintis su partneriu …
Aciu rai cia tokie kaip ir zinomi metodai pasirodo
Rasavai parašė:
Mes jau gimdykloje, atsivere 4 cmryte pastebejau kraujo, issigandau ir atvaziavau i priimamaji pasitikrinti
o pasirodo jau 4 cm ir saremiai, nors nelb as juos …
Lengvai ir greitai!🙂
kivis15 parašė:
O maniskis pasieme jau dabar atostogu, bet ne itin nori gimdyme dalyvauti, kaip suprantu dziaugtusi jei jam netektu eiti visai i gimdykla. O mane tai dar labiau ner…
Pas mane ta pati situacija. Nervina istikro. Maniskis purtosi buvimo gimdyme kaip velnias kryziaus. Bet kaip suprantu jam baisu. Labai noreciau, kad butu. Bet versti irgi negaliu. Geriau tada neina, negu po to gimdykloj kur po lova pakrenta is baimes
penelope123 parašė:
Aciurai cia tokie kaip ir zinomi metodai pasirodo
![]()
Su praeitu nėštumu ko tik nebandžiau, sakau, tikrai nieks nepadės jei laikas neatėjo...
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2018-metu-birzelinukai--11