bali parašė:
Dovilegau sveikinimai 🍭🍭
Tai jau tikrai tarp maniskiu toks skirtumas. Broliai ir abu su charakteriais tai tenka mamai isikist,bet visumoj kazkaip vis sakau nu smagu nezinau kaip vienas butu auges
bali parašė:
Dovilegau sveikinimai 🍭🍭
Tai jau tikrai tarp maniskiu toks skirtumas. Broliai ir abu su charakteriais tai tenka mamai isikist,bet visumoj kazkaip vis sakau nu smagu nezinau kaip vienas butu auges
gullbe parašė:
Kas nors tokius davet
Cia kas? Moliugas?
gullbe parašė:
Kas nors tokius davet
Sviestinio moliūgo,mes kaip tik šiandien pirmą kartą ragavom,labai noriai ir skaniai valgė Nors nematau žievės,gal čia kokia kita moliūgų rūšis?
č[email protected]škuttė parašė:
Sviestinio moliūgo,mes kaip tik šiandien pirmą kartą ragavom,labai noriai ir skaniai valgėNors nematau žievės,gal čia kokia kita moliūgų rūšis?
Taip sviestinis kazkaip susimasciau ar toks gerai ar paprasto ieskot
gullbe parašė:
Nebandem butent sviestinio, o tik paprasta. Bet esu girdejusi is kitos mamytes, kad jis saldesnis ir vaikiukai labiau ji megsta, ir noriai valgo nei paprasta.
gullbe parašė:
Ragavom ir paprasta ir si sviestini, valgo abu puikiai ;)
Mama_as parašė:
Man drauge pasakojo kad Graikijoj primaitinima pradeda nuo vaisiu. Mano vaikas valgo tik obuoli, jokiu darzoviu ar kosiu nemegsta... juokiuosi bus graikas 😀
As busiu nepopuliari, bet pvz i koses idedu kaimisko sviesto i avizinius dribsnius, grikius blenderiuoju su suriu, su antru vaiku i primaitinima ziuriu kitaip, darau taip kaip sau ir mazylei viskas gerai su virskinimu ir viska stengiuosi daryti, kad galeciau su vaiku pati valgyt8 ir, manau, kad jai skaniau, nors gal taip ir nepatariama, bet jokio neigiamo poveikio vaikui nepastebejau
Aneliuke parašė:
As busiu nepopuliari, bet pvz i koses idedu kaimisko sviesto i avizinius dribsnius, grikius blenderiuoju su suriu, su antru vaiku i primaitinima ziuriu kitaip, dara…
Man pirmam padejo mesos koses valgyt kai itarkuodavau zalio obuolio... reiks bandyt su obuoliu virt ir sitam.